Откриха тялото на мъжа от Петрич, който изчезна  на 22 май

  • 27 май 2023 16:10

  • 3418
  • 3
Откриха тялото на мъжа от Петрич, който изчезна  на 22 май
© Gettyimages (архив)

Откриха тялото на 34-годишния мъж от Петрич, който изчезна  на 22 май, съобщи БНР.

Пет дни продължи издирването на Павлин Йовов, а в търсенето се включиха десетки доброволци, служители на общината и близките на младия мъж. Вчера  вечерта брат му Григор откри якето на Павлин, а днес сутринта издирването беше подновено. Малко преди обяд трупът на мъжа беше открит в река "Струмешница".  

Полицай се самоуби в Коларово

Към момента не е ясно дали той сам е посегнал на живота си, или става дума за инцидент. Полицията работи по случая, назначена е аутопсия на тялото .

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3418 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
мда

2023.05.27 | 19:18

3
Територията със НАЙ ГОЛЯМАТА СМЪРТНОСТ ВЪВ СВЕТА!!! Има със какво да се гордеем от 34 години!!!
мда

2023.05.27 | 19:18

2
Територията със НАЙ ГОЛЯМАТА СМЪРТНОСТ ВЪВ СВЕТА!!! Има със какво да се гордеем от 34 години!!!

2023.05.27 | 17:40

1
✋ГЕШЕВ има 5 луксозни ИМОТА в центъра на СОЛУН, няколко къщи на п-ов Касандра, 1-ви ръкав Халкидики, имоти в Истанбул и кв.Бояна София, всичките са на името на ЖЕНА МУ - Стриптизьорката Детелина. ☞✋ГЕШЕВ е женен за бившата стрипзьорка от пийп бар в к-кс “Боровец“ Детелина, която отървал от мутрите на Юри Галев, за който пък има съмнение, че ГЕПЕВ е помогнал да си замине бързо от този свят, НАЕЛ е стрелец който да застреля ГАЛЕВ по време на пиянска свада, понеже ГАЛЕВ е бил сводник на Детелина. ☞✋За ГЕШЕВ има дело в ДАНС за НЕдекларирани 4,28 МИЛИОНА швейцарски франка в банка в МОНАКО, голяма сума за “честен“ милиционер, парите са от корупционни схеми с имоти с бизнесмена Ваклин и Мафиоза-Бос на БОКЛУКА и ТЕЦовете - КОВАЧКИ! ☞✋32-ма ВИСШИ съдии и пpokypopи имат СМЕТКИ за МИЛИОНИ в ЧУЖДИ БАНКИ а КПКОНПИ и БГ-ПPOKYPATYPATA си правят ПАААС и не подхващат мафията! ☞✋Къро е ликвидиран, за да не се превърне в потенциален свидетел и да разкрие истини и факти, които да доведат до преследване на определени личности по високите етажи на властта в България в момента. ☞✋Премахнат бе един изключително неудобен свидетел, който би могъл да свидетелства не само пред българските, но и пред международните правоохранителни власти.

Добави коментар

Водещи новини