Орлин започнал да души Евгения в гръб, довършил я на земята

  • 16 май 2023 22:55

  • 4575
  • 5
Орлин започнал да души Евгения в гръб, довършил я на земята
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Компютърният специалист Орлин Владимиров започнал да души жена си Евгения в гръб, но тя се обърнала и той я съборил на земята, за да я довърши. Признанието направил самият Орлин пред инспектор от СДВР след задържането му през ноември 2021 г.

33-годишната жена изчезна на 13 октомври 2021 г., а месец по-късно бе открита, напъхана в куфар край Перник. Подсъдими са съпругът ѝ Орлин и баща му Пламен Владимиров.

Във вторник в Софийския градски съд, където върви делото срещу тях, бяха разпитани инспектор и разузнавач от сектора за разследване на престъпления срещу личността в СДВР. Те говорили с двамата мъже в нощта на задържането им на 13 ноември 2021 г. Бащата и синът били в различни стаи. На беседите, които започнали около 21 часа, имало и други служители на СДВР, както и двама психолози. Единият бил Тодор Тодоров, който преди години работеше в МВР. Тодоров е разказвал, че след изчезването на Евгения с него се свързали нейни близки, които помолили за помощ. Цял месец през есента на 2021 г. съпругът й Орлин твърдеше, че е отишла на фитнес и повече не я видял. Семейството на Евгения обаче започнали да се съмняват в него, защото не бил активен в търсенето, отказвал да се подложи на детектор и в разговорите с тях се опитвал да изскопчи информация, пише 24 часа.

Още разкрития за тялото в куфара: Орлин обядвал с Евгения час преди да я убие

На беседата Орлин първо говорил общи приказки за връзката си в Евгения. После започнал да разказва. Инспекторът останал с впечатление, че мотивът му да убие жена си, е ревност.

Преди да я удуши, Орлин изпратил сина им с автобус на училище. След като се прибрал, видял съобщение, което тя била написала на учителката на детето. Направил коментар по този повод. Така подозренията на младата жена, че мъжът ѝ я следи, включително, че контролира телефона ѝ, се потвърдили. Действително Орлин бил инсталирал приложение, чрез което разбирал с кого говори и си пише. Скарали се и в гръб той започнал да я души. После увил главата на жена си с домакинско фолио. Напъхал тялото в тъмносин куфар. Той не бил подготвен специално за тази цел, а семейството го имало в дома си. Братът на Евгения Николай Чорбанов пък попита дали сестра му не е била жива, когато Орлин е омотавал главата ѝ със стреч фолиото. Инспекторът обясни, че не останал с такива впечатления. Орлин не му бил споделял защо е решил да ползва фолиото.

След като я убил, с велосипеда си Орлин отишъл до метростанцията на бул. “България” и изхвърлил там телефона на жена си.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4575 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
k

2023.05.22 | 20:04

5
ИРАНЦИТЕ КОИТО СЕ НАРИЧАТ българи СА БЕЗМИЛОСТНИ УБИЙЦИ
worlok

2023.05.17 | 06:44

4
da varne smartnoto nakazanie v bg..vs.zavisi ot naroda ,ne ot klikata ypravnici...
Пепо

2023.05.17 | 00:39

3
Към гошка много сте прави,ако този миндил беше посегнал на моята дъщеря вече нямаше да го има я щяха да седят мен!!!!
Гошка

2023.05.17 | 00:36

2
Точно за такива престъпления трябва да се върне смъртното наказание.този изрод не трябва да живее!С тези леки наказания на престъпници ще предизвикате нормалните хора да станат убийци !!!!!!!!!

2023.05.17 | 00:33

1
Единствено смъртна присъда е правилно и справедливо наказание за тоя.

Добави коментар

Водещи новини