Братче счупило с пръчка черепа на бебето от Видин?

  • 12 май 2023 11:16

  • 11058
  • 2
Братче счупило с пръчка черепа на бебето от Видин?
© Novini.bg/ Canva

Прокуратурата във Видин разследва причините за нанесени тежки наранявания на четиримесечно бебе.

Момченцето е откарано в столичната болница "Пирогов" със счупен череп и временна опасност за живота. Разследването, което се води, е и за оставяне на малолетно  дете без надзор и родителски грижи, с което е създадена опасност за физическото му развитие, каза заместник- районният прокурор Райна Петрова.

Транспортираха бебето със счупен череп в "Пирогов"

"Това, което знаем до момента като първоначална информация е, че майката е оставила четири от децата си сами вкъщи, за да отиде по нейни думи до магазина. Децата са били на четири месеца, на година и половина, на четири и на пет години", коментира тя. От дома на семейството са иззети веществени доказателства.

"Извършен е оглед на местопроизшествието, при който са иззети дрешки на детето, одеяло, възглавница, по които е имало кръв, както и пръчка", пояси още прокурорът. Възможно е нараняванията да са причинени от другите по-големи деца, едно от които е с умствен дефицит, съобщи БНР.

Ще се проучи възможността останалите четири деца в семейството да бъдат гледани от бабата и да посещават седмична грижа.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
11058 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Sarbeca Z

2023.05.12 | 11:37

1
Малък смръдлив мангал, да го убиват малкият бъдещ престъпник
Gani

2023.05.12 | 11:59

2
Ако попадне в ръцете ми ,ще замиришеш на анални течности.!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини