Тежка челна катастрофа край Шумен, мъж загина, друг е с опасност за живота

  • 10 април 2023 12:25

  • 3289
  • 0
Тежка челна катастрофа край Шумен, мъж загина, друг е с опасност за живота
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Окръжна прокуратура – Шумен ръководи досъдебно производство по чл. 343, ал. 1, буква „В“ във връзка с тежък пътен инцидент, при който е загинал 43-годишен мъж, а друг е тежко ранен, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

Произшествието възникнало около 17:00 часа на 9 април 2023 година на пътя Пристое- Царев брод – Шумен, близо до кръстовището за кв. „Макак“ в град Шумен. По време на движението си, 45-годишният водач на лек автомобил навлиза в лентата за насрещно движение, където се блъска с намиращото се там превозно средство. На място загива водачът на втория автомобил (43 г.), неговите съпруга и дете са настанени в болнично заведение за лечение на получените травми, като пряка опасност за живота им няма. 

Тежка челна катастрофа в Пловдив, двама са в болница

Водачът на първия автомобил също е тежко пострадал, настанен е за лечение с опасност за живота в шуменската болница. Пътувалите с него жена и две деца са по-леко пострадали и са освободени за домашно лечение.

Извършен е оглед на местопроизшествието, иззети са веществени доказателства, назначени са химическа, съдебно-медицинска и авто-техническа експертизи. Работата по изясняване на причините и обстоятелствата, довели до фаталния инцидент продължава под ръководството и надзора на Окръжна – прокуратура – Шумен.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3289 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини