Зловещи подробности за закланата от зет си жена във Враца

  • 31 януари 2023 16:22

  • 7529
  • 2
Зловещи подробности за закланата от зет си жена във Враца
© Novini.bg/ Canva
Слушай новината Слушай новината

Окръжният прокурор на Враца Владимир Сираков заяви, че мотивите за извършеното тази нощ убийство на 62-годишната Пепа П. от врачанския кв. Дъбника са от семейно-битов характер.

За жестокото убийство бе задържан 35-годишният зет на жертвата Димитър Иванов, а разследващите съобщиха, че имат достатъчно доказателства, че именно той е авторът на кървавата разправа.

Жертвата Пепа П. Снимка: Фейсбук

Задържаният Димитър живеел на семейни начала с 27-годишната дъщеря на жертвата Деница Иванова и 5-месечното им момиченце.

Към 2 часа във фаталната нощ той отишъл в дома на тъща си в блок №36 и разбил входната врата на апартамента ѝ, след като тя отказала да му отвори. Между двамата избухнал скандал, чут от съседите от блока. Според подобни разправии ставали често в апартамента на Пепа, но в полицията няма регистрирани оплаквания.

В един момент Димитър грабнал кухненски нож и го забил в шията на тъща, прерязвайки артерия. Според медиците тя починала от кръвозагуба.

След като напуснал апартамента, убиецът захвърлил кървавия нож в храсти зад жилищния блок и се опитал да го прикрие, но разследващите го открили и го приобщили към материалите по образуваното досъдебно производство.

Зет закла тъща си във Враца

Същата нощ около 3.30 ч. същата нощ дъщерята на жертвата отишла в дома на майка си, след като не успяла да се свърже с нея, а Димитър не се прибрал в семейното жилище. В една от стаите на апартамента, тя се натъкнала на безжизненото тяло на майка си сред локва кръв.

Незабавно подала сигнал в полицията и ченгетата бързо открили опиталият се да се скрие Димитър. От полицията съобщиха, че той не е криминално проявен и не е осъждан.

Димитър Иванов. Снимка: Фейсбук

Тепърва разследването ще установява какви са били конкретните мотиви на Димитър Иванов да нахлуе с взлом в дома на жертвата и да я убие. 

Мъжът е задържан за 72 часа, предстои да му бъдат повдигнати обвинения, а от прокуратурата ще поискат постоянен арест. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
7529 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ИВАН

2023.01.31 | 16:58

2
ПАК ВРАЦА! СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ ТОЗИ И ЖЕНА МУ СА СУПЕР "ЩАСТЛИВИ" ВЪВ ФБ!

2023.01.31 | 16:52

1
ne si mislete tce na tozi covek mu e bilo lesno sas tozi drat urungel

Добави коментар

Водещи новини