Скандални чатове на похотливия асеновградски учител по математика

  • 30 януари 2023 21:06

  • 5292
  • 3
Скандални чатове на похотливия асеновградски учител по математика
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

39-годишният учител по математика от Асеновград Атанас Басмаджиев, който бе арестуван за интимна връзка с ученичка, е задържан за 72 часа. Това каза пред "Марица" бащата на момичето, позовавайки се на своя информация. 

Той предостави снимки от чатове, от които става ясно, че бившият вече учител от СУ "Св. св. Кирил и Методий" в Асеновград не се притеснява да говори за секс с възпитаниците си и да подхвърля сексуални намеци. 

Кадър: Блиц

"Доколкото разбрах, от 2017 г. този човек демонстрира подобно поведение. И никой нищо не е предприел. Не мога да си обясня защо. Той трябва да бъде спрян и да си получи заслуженото. Имам уверението на разследващите, че това ще се случи", сподели бащата на ученичката. 

Кадър: Блиц

Скрийншотовете са предоставени и на разследващите. От тях става ясно, че преподавателят обича да говори за секс, пита момичета дали си имат секс инструктор, предлага на ученици да изкарат бързи пари, участвайки в порно продукция. Освен това, учителят се хвали, че е обиколил ред дискотеки, пита възпитаниците дали искат ракия. 

Кадър: Блиц

На реплика на едно от ученичките "Взехте момичетата за мезе", математикът отговаря "Харесал съм ги за асеновградски булки”. 

Кадър: Блиц

"Трябва да се чуе и види какви ги е вършил този човек. За да може повече да не посмее", коментира още бащата. 

"Чудовище!": Учителят-педофил се изправи пред съда

Припомняме, че учителят бе задържан вечерта в четвъртък след подаден сигнал, че имал интимна връзка с 15-годишна ученичка. Преподавателят напуснал няколко месеца преди скандала, пише "Блиц".

Теодора Павлова
5292 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Сърбеца

2023.01.31 | 06:39

3
Бсща на дъщеря ку.рва !
гошо

2023.01.30 | 21:12

1
кастрация

2023.01.31 | 00:12

2
на езика му ли ?

Добави коментар

Водещи новини