Фалстарт на делото срещу жената, убила гаджето си с гира в Кючука

  • 12 януари 2023 13:08

  • 866
  • 1
Фалстарт на делото срещу жената, убила гаджето си с гира в Кючука
© Novini.bg/ Canva

Магистратите от Окръжния съд в Пловдив отложиха разпоредителното заседание по делото срещу Красимира Лалева, размазала главата на гаджето си с гира в жилището й в кв. "Кючук Париж", предаде "Марица". 

Причината за фалстарта се оказа липсващ потърпевш - доведеният баща на жертвата Божан. Според магистратите той следва да бъде призован и при желание да ангажира свой защитник. Втори опит за провеждане на разпоредителното заседание по делото ще се направи на 30 януари от 14 часа. След краткото заседание, Красимира отново бе върната в сливенския затвор.  

Припомняме, че 36-годишната пловдивчанка и 28-годишният Божан били приятели. За определен период младежът се пренесъл да живее в апартамента й, а след това тя в неговото жилище. По-късно за няколко месеца двамата се разделили. След това отново продължили да се срещат. Красимира живяла за кратко и в манастир. Когато се прибрала, подновила срещите си с Божан. 

Приятелката на застреляния мъж в Пловдив изтичала в шок от жилището

На 20 октомври 2021 г. двамата се видели в дома на Красимира на ул. "Трети март". Божан казал, че не се чувства добре, но тя не му повярвала. Смятала, че отивал да се среща с друга жена. Той се прибрал в дома си, а тя не спряла да му звъни по телефона. На следващия ден Божан отново отишъл в апартамента й. Тя поискала да излязат навън. Младият мъж отказал, защото не се чувствал добре, но Красимира отново не му повярвала. Тя взела метална гира от терасата и с нея няколко пъти нанесла удари по главата му. Божан починал от получената тежка черепно-мозъчна травма, според заключението на съдебномедицинската експертиза. 

Пловдивчанката опитала да заличи следите от престъплението, но след като съседи започнали да звънят на вратата на жилището, се отказала. По-късно разказала за случилото се пред свидетел. 

Радина Лазарова
866 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
☮️❤️Змeй Aнгeлoxyйний oт Бaндитckа Bиeнa❤️☮️

2023.01.12 | 13:15

1
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☀️: tiny.cc/cwk1vz ☞☠️Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = ✡️DОMUZ✡️: tiny.cc/o230vz ☞☠️Гнycнa, дoлнa cвoдничka = ✡️Cвинkя-Maтopицa✡️: tiny.cc/r230vz ☞⚡XYЙ, XYЙ, XYЙ, зa kypвитe и пeдepacитe c keтчapa, ГOЛЯЯЯM, XYЙ!⚡: tiny.cc/hv11vz ☞✋CTO гoдини ЗATBOP зa CATAНATA-БЪЛГAРОУБИЕЦ Боко-Канибала от Бaнкя⚡: tiny.cc/w0b1vz

Добави коментар

Водещи новини