Хванаха убиеца на 22-годишен в Радомир, застрелян на 5 юли т.г

  • 23 декември 2022 12:32

  • 4608
  • 0
Хванаха убиеца на 22-годишен в Радомир, застрелян на 5 юли т.г
© Novini.bg/ Canva

Петдесет и две годишен радомирец, обявен за издирване за извършено тежко криминално престъпление срещу 22-годишен е установен и задържан от служители на Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Перник, съобщиха от институцията. Заподозреният за убийство мъж е заловен преди ден в Радомир след специализирана полицейска операция.

Сигнал за убийство на 22-годишен жител на Радомир е подаден на 5 юли тази година в ОДМВР - Перник. Младежът е починал след прострелна рана в главата. Причината за деянието е спор между двама младежи, при който се включили и бащите им. Ден по-късно, в междублоково пространство в Радомир, е установен изгорял лек автомобил "Фолксваген", използван от задържания вече 52-годишен радомирец. Оттогава мъжът се укриваше и беше обявен за общодържавно издирване.

Скандал в Радомир завърши с убийство

Задържаният е привлечен като обвиняем за убийство и е задържан за до 72 часа с прокурорско постановление. Действията по разследването продължават. 

През август тази година при друг случай в Пернишко 57-годишен мъж беше обвинен за умишленото убийство на швейцарски бизнесмен, който беше открит мъртъв в дома си край Кладница. 

Радина Лазарова
4608 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини