Шофьор блъсна и уби 76-годишна жена в Пловдив

  • 01 декември 2022 14:56

  • 910
  • 2
Шофьор блъсна и уби 76-годишна жена в Пловдив
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Около 7.10 ч. тази сутрин в полицията е получен сигнал за катастрофа на бул. „Свобода“ в Пловдив.

Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пловдив. По предварителни данни 76-годишна пешеходка била блъсната от лек автомобил, управляван от 38-годишен водач. Жената е транспортирана в болница, където по-късно е починала. Местопроизшествието е запазено. По случая е образувано досъдебно производство. Шофьорът е изпробван за алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. С полицейска заповед е задържан за срок от 24 часа. 

Кола блъсна и уби пешеходка в Разград

Други три произшествия с пострадали пешеходки са възникнали вчера в областния град. Трите жени са настанени в болница за наблюдения, а по случаите е взето административно отношение. В 10.40ч. на кръстовище на между бул. „Съединение“ и ул. „Недялка Шилева“, извършващ ляв завой, автобус ударил пресичаща на пешеходна пътека 63-годишна жена. Около 20.00ч. при подобна ситуация на кръстовище на между ул. „Димитър Ризов“ и ул. „Маестро Г. Атанасов“, 36-годишна жена била блъсната от лек автомобил. Междувременно при преминаване по ул. „Преслав“ 24-годишна пешеходка също била ударена от кола. Алкохолните проби на тримата водачи са отрицателни.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
910 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.01 | 19:22

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)
Аууу Браво

2022.12.01 | 15:34

1
Само така българи. Смърт за всички пешеходци. Всеки който шофира в българия знае че като видиш пешеходец трябва да го размажеш. Няма какво да ги жалите. Блъскайте ги като са на пешеходни пътеки. Това е истинска тежкарска постъпка. Един истински мъж никога не спира на пешеходна пътека. Винаги трябва да се изпреварва в забранени зони. Никога не се слага колан защото ако си сложиш колан това означава че не си мъж.

Добави коментар

Водещи новини