Откриха обесен тийнейджър в монтанско село

  • 28 ноември 2022 14:44

  • 15295
  • 2
Откриха обесен тийнейджър в монтанско село
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Момче на 17 години е намерено обесено в изоставена къща в близост до дома му в село Вирове, община Монтана, съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в града. В петък момчето е било на училище в една от професионалните гимназии в Монтана, а вечерта е трябвало да се прибере при семейството си в село Вирове. Родителите му са го търсили, но не са го открили.

Издирването от страна на роднини е продължило и в събота. Тялото е открито на самоделна бесилка в изоставена къща в селото. На мястото е направен оглед от полиция и медицински екипи, следи от насилие не са открити. Предстои аутопсия в болница в Монтана.

Мъж се обеси след нападение над съпрузи край Хасково

От ОД на МВР в Монтана казаха за БТА, че най-вероятно става въпрос за самоубийство, но не се изключват и други версии. Причините за трагедията все още се изясняват, обявиха от полицейската дирекция.

Константин Тодоров
15295 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
R.I.P

2022.11.28 | 17:44

2
R.I.P - един млад живот нелепо погубен. Какво може да накара едно дете, което трябва да живее пълноценно и да се радва на живота и младоста си да си посегне и да си отиде така глупаво? Да се помолим за душата му и нека пътя му към вечноста да бъде равен и гладък.
PaulaFox

2022.11.28 | 17:23

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини