Доживотен затвор за мъжа, наръгал 15 пъти с нож и убил свой приятел в Сливен

  • 20 октомври 2022 16:49

  • 1607
  • 1
Доживотен затвор за мъжа, наръгал 15 пъти с нож и убил свой приятел в Сливен
© Gettyimages (архив)
Слушай новината Слушай новината

По обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Сливен бе наложено наказание „доживотен затвор“ по отношение на Т.Й. Той е обвинен за това, че умишлено е умъртвил 39-годишен мъж, нанасяйки му 15 удара с нож. Т.Й. е подсъдим и за това, че е направил опит умишлено да умъртви бащата на 39-годишния мъж, нанасяйки му удари с нож в десните подбедрица и раменна става, целейки да улесни извършването на убийството на по-младия мъж. Опитът за убийство е останал недовършен, поради независещи от Т.Й. причини.

Престъпленията са осъществени на 02.06.2020 г. в гр. Сливен. Те са квалифицирани по чл.116 от НК, тъй като са извършени по особено мъчителен начин. 

Баща и син пристигнаха в болница наръгани, младият мъж почина

По време на разследването е установено, че пострадалите мъже са се намирали в апартамент. Подсъдимият, който имал дългогодишно познанство с по-младия пострадал, отишъл в жилището, за да поиска пари, които неговият приятел му дължал. Между тях възникнал спор, по време на който Т.Й. извадил нож и извършил горепосочените престъпления. 

Прокуратурата разкри подробности за бруталното убийство в Сливен

Присъдата на Окръжен съд - Сливен подлежи на обжалване пред Апелативен съд - Бургас, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Бугас.

Филип Епитропов
1607 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.20 | 19:40

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини