Мъж разби с метален чук черепа на свой съселянин

  • 15 септември 2022 13:13

  • 1529
  • 5
Мъж разби с метален чук черепа на свой съселянин
© Novini.bg/ Canva

Мъж разби с метален чук черепа на свой съселянин. Инцидентът е станал в русенското село Смирненски.

Около 22 часа в сряда, в полицията е подаден сигнал, че в селото човек е бил ударен с чук по главата, при което му е спукан черепа. Служители на РУ – Ветово пристигат веднага на място, съобщиха от ОДМВР-Русе. 

Мъж удари стар патрон с чук, куршумът се заби в задните му части

При първоначалните действия служителите на реда са изяснили, че пострадалият е 46-годишен. По негови данни той е бил нападнат в дома на 59-годишен мъж от с. Смирненски, който му нанесъл й удара. 

Извършен е оглед на местопроизшествие на адреса, при който е открит и иззет метален чук. По случая е започнато разследване, като е образувано досъдебно производство.

59-годишният е задържан от полицията. Работата по случая продължава.

Радина Лазарова
1529 5

Коментари 5

Добави коментар

2022.09.15 | 18:16

5
Ефекта от младите,умните и красивите
ХОРАТА ПОЛУДЯХА

2022.09.15 | 13:50

3
Не знам какво става с хората, , всеки ден срещам ненормални. Това е трагедия. Обществото ни деградира. Срещам мъж в градинка с малки деца които си играят с лопатки в пясъка. на пейките седят възрастни хора. Млад мъж от някъде изскочи в градинката, на колана му висеше брадвичка, разкопча си копчалъка и започна невъзмутимо да уринира без да се смути че го гледат деца, майки и бащи. Не последва никаква забележка.

2022.09.15 | 15:30

4
каква забележка - режеш пишунката и, ако трябва - бягаш
ХОРАТА ПОЛУДЯХА

2022.09.15 | 13:49

2
Не знам какво става с хората, , всеки ден срещам ненормални. Това е трагедия. Обществото ни деградира. Срещам мъж в градинка с малки деца които си играят с лопатки в пясъка. на пейките седят възрастни хора. Млад мъж от някъде изскочи и в градинката, на колана му висеше брадвичка, разкопча си копчалъка и започна невъзмутимо да уринира без да се смути че го гледат деца, майки и бащи. Не последва никаква забележка.
ХОРАТА ПОЛУДЯХА

2022.09.15 | 13:48

1
Не знам какво става с хората, , всеки ден срещам ненормални. Това е трагедия. Обществото ни деградира. Срещам мъж в градинка с малки деца които си играят с лопатки в пясъка. на пейте седят възрастни хора. Млад мъж от някъде изскочи и в градинката, на колана му висеше брадвичка, разкопча си копчалъка и започна невъзмутимо да уринира без да се смути че го гледат деца, майки и бащи. Не последва никаква забележка.

Добави коментар

Водещи новини