Синът на убитата Алена: Майка ми подаде жалби срещу Виктор Спига

  • 31 май 2022 11:50

  • 6305
  • 2
Синът на убитата Алена: Майка ми подаде жалби срещу Виктор Спига
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Синът на убитата Алена Щерк разкри пред "Телеграф", че майка му е подавала жалби за психически тормоз в 6 РПУ срещу бившия си приятел Виктор Спига.

Той го е познавал и споделя впечатленията си за него: "Първоначално впечатленията ми бяха доста добри. Не бих предположил, че е лош човек или нещо подобно, но впоследствие стана ясно, че нещо не е наред и майка ми приключи връзката им", разказва той.

ДНК-то в колата на Щерк съвпада с това от вещи на Виктор Спига

По думите му, Спига е вдигал скандали за всякакви неща. "Доколкото помня не я е удрял. Но не искам да коментирам, за да не навредя на разследването", посочва синът на Алена.

Той определя майка си като много добър човек, много позитивна и много отзивчива. "Тя до последно помагаше и на Виктор. Беше му дала да кара нейната кола. Помагаше му с преводи, с документи за фирмата. Имаше много приятели, на всички гледаше да помогне. 

Близък приятел на Алена Щерк: Случилото се с нея не е заради спор за пари

Синът на Алена добавя още: "Не искам и да помислям, защото си представям как е станало... И не беше малка следата от кръв. Миришеше на белина в гаража, което не беше нормално, но по колата имаше следи от кръв".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
6305 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.05.31 | 13:13

2
Каквото си постелиш, на такова си лягаш. Гъскя

Добави коментар

Водещи новини