Автобус с 20 работници се преобърна край Русе

  • 22 януари 2022 08:04

  • 3237
  • 5
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Автобус се е обърнал между селата Червена вода и Ново село близо до Русе, съобщи NOVA.

Инцидентът е станал около 6:40 сутринта. В него са пътували 20 души, работници, които са отивали на работа в Кубрат. Шестима от пътниците са пострадали. Те са откарани с линейки към една от русенските блници за преглед. Останалите пътници са продължили с друго превозно средство на фирмата превозвач. 

Автобус от Косово с деца катастрофира край Кюстендил

Пътят е бил заледен и превозното средство е поднесло на остър завой. Автобусът се е ударил в мантинелата, след което се е преобърнал. Има разлято гориво на пътя, но от пожарната увериха, че няма опасност от запалване. Проверката ан шофьора за алкохол е отрицателна. 

От АПИ съобщават, че заради инцидента движението по път II-23 Червена вода – Кубрат в участъка Червена вода - Ново село е временно ограничен. Движението се регулира от полицията и се осъществява по обходен маршрут:  Червена вода – Семерджиево – Ново село.

Филип Епитропов
3237 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ПО точно

2022.01.22 | 11:20

5
като правило е карал чичо пешо пенсионерчето на 72г който цял живот е нямал произшествия Но без очилата не е видял мантинелата РЕАКЦИЯТА му е била позабавена А СЛАБОТО телосложение и големия корем са му попречили да завърти волана енергично
¸¸¸.Бoриcлaвa Йoвчeвa.¸¸¸

2022.01.22 | 09:25

3
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸: uni.su/bwT7KI
Пиерета

2022.01.22 | 09:31

4
Вещицата пак изскочи/или вещерът

2022.01.22 | 08:48

2
по тиквените магисрали е така
Това е СДС-демокрацията

2022.01.22 | 08:15

1
Безхаберие, грабеж и експлоатация. Шофьорът ,изморен е изпратен от СДС-мафията на друг кy.рс, за да печели.

Добави коментар

Водещи новини