Майка на три деца в кома след жесток побой от приятеля ѝ

  • 17 януари 2022 21:14

  • 3201
  • 2
Майка на три деца в кома след жесток побой от приятеля ѝ
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Майка на три деца е в кома след побой от приятеля ѝ. Сигналът за жестоката агресия над жената е подаден в края на миналата година. До момента лекарите в „Пирогов” продължават да се борят за живота ѝ.

Близки на 42-годишната жена искат справедливост, а мъжът, нанесъл побоя е на свобода, съобщава Нова телевизия. Инцидентът се случва на 28-ми декември вечерта в Божурище.

Министър Йорданова и Лена Бориславова: Проблемът с домашното насилие е сред основните ни приоритети

Светослава Божилова получава обаждане от майка си, която ѝ казва, че е пребита от приятеля си.

„Прибрах се вкъщи, той беше там, намерих го и него и мама вкъщи с малката ми сестричка. Аз го извиках да излезе навън и да си тръгне, той не искаше да си тръгва. Посегна към мен да ме удря”, разказва тя.

В злополучната вечер 42-годишната жена понесла множество удари в главата – твърдят нейни близки. На грозните сцени станала свидетел и 2-годишната ѝ дъщеря.

Първоначалният преглед показва едно счупено ребро. Часове след побоят, Виктория е настанена в „Пирогов”, в тежко състояние, с мозъчен инфаркт.

„Към този момента знаем, че състоянието ѝ е критично, в кома е, има оток на мозъка, сърцето й без системи не работи”, уточнява Светослава.

Виктория и 31-годишният Мариян живеели заедно от около година. По думите на близките ѝ, често се карали, а мъжът ставал агресивен.

„Нямам и до днес информация за какво са се карали, но по принцип всичките скандали караници са били от негова страна, от ревност. Той я ревнуваше дори, ако някой ѝ кажеше "Здравей". Ревнуваше я от всичко и от всеки”, казва дъщеря ѝ.

Посягал дори и на децата ѝ.

„Бяха се скарали един ден, той я беше бил, аз се прибрах вкъщи, малката плачеше. Влязох в кухнята и той я удари в главата и аз му казах: „Махай се” и той почна и мен да ме удря. Обаче аз се отскубнах и веднага тръгнах за помощ”, споделя синът Мартин Божилов.

По думите на близките ѝ, жената е криела, че е ставала жертва на тормоз. „Тя не искаше да подаде жалба в полицията, защото може би я беше страх”, споделят те.

След инцидента мъжът е задържан за 24 часа, след което е пуснат на свобода. Близките на Виктория настояват за справедливост

„Звънял ми е по телефона, заплашвал ме е след като се случи това вечерта, заплашва мен и приятелите ми, казва „Елате, в къщата, в която аз живея, ще ви заколим всичките”, разказва още момчето.

По случая е образувано досъдебно производство. От софийската окръжна прокуратура обясниха, че 31-годишният мъж е с чисто съдебно минало и до момента не са получавали сигнали срещу него от страна на жертвата.

 

Мая Йорданова
3201 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Рахман

2022.01.18 | 06:16

2
Така става когото жените изневеряват. Вече нямат никаква ценностна система освен пари, кариера и секс до дупка.
ФАКЮ

2022.01.18 | 06:12

1
НаЛИ всЕ Си търсЯт МАЧовци , съсСВеСтнИтЕ им е СКУчнО. хаК Да вИ Е ,мастиИ вСЕ тАка Да вИ ПрЕбИват

Добави коментар

Водещи новини