Труп на улица в Бургас след съседски скандал и бой

  • 17 януари 2022 07:26

  • 6572
  • 4
Труп на улица в Бургас след съседски скандал и бой
© Булфото (архив)

41-годишен мъж е открит мъртъв снощи пред дома си в бургаския квартал „Меден рудник”. Според съседи на починалия, минути преди да издъхне, мъжът е участвал в сбиване с друг мъж, живеещ в блока. Причините за смъртта се изясняват.

Инцидентът е станал малко преди 19 часа снощи. Според съседи двамата мъже са имали конфликт отдавна, а във фаталната вечер се скарали заради шум, защото единият  цепел дърва на терасата. Скандалът прераснал в сбиване пред входа. Пред NOVA съседи разказаха, че няколко души станали свидетели на сбиването, но никой не се намесил.

41-годишният мъж издъхнал пред дома си. „Беше тъмно, когато се биха. Видях ги на улицата, другият го биеше и го питах защо ми бие детето”, каза майката на починалия Пламен - Мария Ангелова.

Часове след случилото се полиция изведе сочения за участник в сбиването. Разследващите вече са разпитали свидетели на конфликта, разказаха пред NOVA живеещи в блока.  „Онзи ден пак са имали някакви пререкания”, каза Вълчан Райков - приятел на Пламен.

Съседи на убиеца в „Люлин“ разкриха, че мъжът е нападал и преди, вадел нож на деца

„Потресен съм от случката. Беше спортист, свестен, работлив. Тренирал е 20 години бокс, с никой не се е скарал, не е конфликтен”, добави друг приятел на Пламен - Мирослав Янакиев.

 Огледът на мястото продължи няколко часа. Криминалистите работят по няколко версии сред които и непредумишлено убийство. Експертиза ще докаже причината за смъртта на мъжа.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
6572 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.01.17 | 08:33

4
И3трещя тоя народ съвсем. Всеки ден в новините някой уbит, нaръган, прebит, прострелян и т. н... До това води зaTъпяBането на което ни е подложила системата последните 20 години.

2022.01.17 | 07:45

1
А ЗАЩО КРИЕТЕ ,ЧЕ ТОЗИ КОЙТО СЕ Е БИЛ С БОКСЬОРА Е БИВШ КАДЪР НА ПОЛИЦИЯТА?

2022.01.17 | 07:46

3
Сигурно защото в България няма полиция, има банда дребни мафиоти в униформа.
Еми...

2022.01.17 | 07:45

2
Отново ще отбележа, че докато плащаме на милиционерите да пазят властта и мутрите, а не да осигуряват обществения ред и да следят за изпълнението на законите и наредбите, ще има все повече такива случки.

Добави коментар

Водещи новини