Разград: Намериха на парчета обявена за издирване жена

  • 16 декември 2021 10:14

  • 24018
  • 0
Разград: Намериха на парчета обявена за издирване жена
© Булфото (архив)

На парчета е била разчленена 40-годишната жена, която беше обявена за издирване в неделя в Разград. Цяла нощ срещу четвъртък и в ранните часове на деня полицията разравя дупки на острова между двете платна към жп гарата в Разград и в посока главния път, за да вади части от тялото на жената.

От ОДМВР Разград съобщиха, че частите от трупа са били заровени на няколко места по пътя за жп гарата.

Мъж гръмна жена си в Перник и се самоуби

На място в момента продължават оперативните действия на полицията. Движението на превозни средства в района се регулира от екипи на "Пътна полиция". Задържан е мъжът на жертвата на 44 г.

Силвия Петрова е била убита в събота към 2 часа от мъжа си, мексиканец с испанско гражданство.

44-годишния мъж ѝ отрязал главата в банята, после разчленил трупа и почнал да го изнася в чували с колелото си. В отделни дупки заровил части от тялото на жена си. Сутринта в четвъртък криминалистите стигнали до последната, където била главата на жената. 

„Изключително хладнокръвен убиец. От неделя до сряда вечерта въобще не проговори, все едно нищо не се е случило. Полицията говори с него, близките на жената, приятели. В събота, след убийството ходил да яде и пие с трите им деца, без да му мигне окото“, казаха потресени криминалисти. 

Жестоко двойно убийство във Варна

При обявяването на жената за издирване беше съобщено, че е излязла в събота сутринта на разходка и е поела по обичаен маршрут към местността „Пчелина“. Не се прибрала и в неделя и баща ѝ я обявил за издирване.

Телефонът ѝ бил изключен от събота. Не се знаеше и къде са документите ѝ и надеждата беше, че жената е заминала нанякъде и е жива, предава Труд. 

Полицията е претърсила целия район, където се твърдеше, че е ходила, но без резултат. Оказало се, че жената е убита и заровена в дупки в противоположна посока.  Към момента няма данни какво е довело до жестокото убийството.

Радина Лазарова
24018 0

Свързани новини

Водещи новини