Полиция и прокуратура работят по няколко версии за убийството на 16-годишното момче край Кнежа

  • 02 декември 2021 17:41

  • 4781
  • 2
Полиция и прокуратура работят по няколко версии за убийството на 16-годишното момче край Кнежа
© Булфото (архив)

Полицията и прокуратурата излязоха с подробности за жестокото убийство на непълнолетния младеж от Кнежа, предаде БТВ. 17-годишният Веселин беше в неизвестност от неделя вечерта, а вчера тялото му бе открито между Бяла Слатина и Кнежа.

Работи се по няколко версии. Към момента двама са привлечени под наказателна отговорност, грози ги затвор до 20 години. Задържаните не са криминално проявени. Проверява се тяхната версия, че са качили жертвата на автостоп, той е поискал да го закарат до Бяла Слатина. На връщане между тях е възникнал конфликт. Оръжието на престъплението е бухалка. "Тези хора не се познават и убийството не е битово, наистина е извършено жестоко, рядко може да се види такава гледка“, заяви директорът на ОДМВР-Плевен Веселин Вътков. Предстоят експертизи на автомобила, с който е отведен младежът. 

Още подробности за убийството на момче от Кнежа

„Излязоха спекулации, че извършителите на убийството са дилъри на наркотици, към момента такива доказателства не са събрани“, добави зам.-окръжният прокурор на Плевен Николай Пачевски.

Днес в Кнежа е обявен ден на траур.

Филип Епитропов
4781 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.12.10 | 10:03

2
Какво се случва?Само убииства?
тип

2021.12.03 | 07:36

1
на власт са червените и се почна с убийствата Засега ги разкриват Н о като се поликвидират търсещите и работещи полицаи НИЩО НЯМА И ДА СЕ ОТКРИВА

Добави коментар

Водещи новини