Съдят 66-годишен пенсионер, опитал да блудства с 13-годишно момиче

  • 25 март 2021 16:37

  • 1397
  • 2
Съдят 66-годишен пенсионер, опитал да блудства с 13-годишно момиче
© Булфото/Архив

Териториално отделение – Сандански при Районна прокуратура – Благоевград е предало на съд Д.Т. по обвинение за извършено от него престъпление по чл. 149, ал. 2 от НК.

Около 10 ч. на 09.09.2020 г. обвиняемият 66-годишен пенсионер забелязал момиче, което пиело вода от външната чешма. Наближил го и, дърпайки го за ръка, направил опит за блудствени действия с малолетната, като й наредил какво да прави. Пострадалата се изплашила от поведението му, категорично отказала и заявила, че ще се оплаче на баща си. 

Постоянен арест за педофила от Хаджидимово, блудствал системно с момиченце

Действията на Д.Т. били видени от живеещ наблизо мъж, който се намесил. Той прогонил обвиняемия, успокоил момичето и го посъветвал да се прибере вкъщи. Не след дълго, възползвайки се от липсата на свидетели, Д.Т. отново се върнал към чешмата и се насочил към стоящото там дете. Поредният му опит за блудствени действия бил осуетен. Бащата на пострадалото 13-годишно момиче подал сигнал до полицията, след което било образувано досъдебно производство срещу Д.Т.

Вследствие на извършеното от обвиняемия престъпно деяние, макар и останало във фазата на недовършен опит, малолетната проявила остра стресова реакция. От преживяното тя се почувствала уплашена, напрегната, объркана и смутена.

Предстои делото срещу обвиняемия да продължи в съда, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София. 

Последвайте канала на

Novini.bg
1397 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ХХХ

2021.10.27 | 17:24

2
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО
Ericaa19

2021.04.10 | 03:54

1
­­В­­­и­ж­­т­­е­­­ ­м­о­­я­­­т­­­а­­­ ­­­т­­и­й­­н­­ ­­­п­­у­­­т­к­­­а­­­ ­­-­­ ­­­W­­W­­­W­.­B­G­1­7­.­­­C­­­L­U­­­B­

Добави коментар

Водещи новини