Психиатър анализира жестокото убийство в Севлиево, при което баща закла детето си

  • 05 февруари 2021 08:52

  • 3776
  • 4
Психиатър анализира жестокото убийство в Севлиево, при което баща закла детето си
© Булфото (архив)

2-годишно дете беше убито от баща си вчера в Севлиево. Малкото дете е било прободено смъртоносно от мъжа, който след това е опитал да сложи край на живота си, като си е прерязал вените. 

Психиатърът д-р Веселин Гелев анализира пред Нова телевизия ужасяващото убийство:

"Много пъти съм коментирал как трябва да се лекуват хората и как да бъдат настанявани в психиатрични заведения, когато имат тежки психични разстройства. Нещата се повтарят през годините в една и съща режисура", каза психиатърът. 

"Човекът е бил в ступор – това е едно тежко психично разстройство. Не става въпрос за депресия, вероятно става въпрос за психоза – тежко психично разстройство, при което има тотална дезорганизация на мисленето, емоциите и волята. Човекът е бил абсолютно неадекватен и под въздействието на нереални идеи и възприятия", разкри д-р Гелев. 

Баща закла 2-годишното си дете и си преряза вените

Експертът обясни, че ако човек не иска да се лекува в клиника, решение може да вземе само съдът, но процедурата е дълга и бавна. 

"При нас е използват всички най-модерни медикаменти за лекуване на психически проблеми. Но всеки болен в психиатрия може да откаже медикаменти и никой не може да го принуди. Така клиниките стават хотел", разкри психиатърът.

Нови смразяващи подробности за бащата, заклал детето си в Севлиево

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3776 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Feliciaa19

2021.04.10 | 04:00

4
­В­­и­­ж­­т­­е­ ­м­­о­­я­т­а­ ­­­т­­­и­­й­н­­ ­­­п­­у­­т­­­к­а­­ ­-­ ­­­W­­­W­­­W­.­­­B­G­1­­­7­­.­C­L­­U­­B­

2021.02.19 | 12:59

3
Всеки път Се сере под всяка статия с наченки на размисъл!
Анонимен

2021.02.05 | 14:34

2
Има данни, че бащата е имал депресия, а за депресия се изписват... Има и второ дете. Бил пуснат под домашно лечение. Да не би деянието да е резултат от "белото"? Има достатъчно данни за страшните ефекти на "белото" за депресия.
докторе

2021.02.05 | 10:55

1
клиниките ще станат хотел когато къщата на баба гицка се размени с двореца на путин ТОЙ И БЕЗ ТОВА СЕ ОТКАЗА ОТ НЕГО и като как болен ще откаже хапове в клиника Е ДРУГО СТАВА АКО ДОКТОРИТЕ ОБЪРКАТ ХАПОВЕТЕ И ДИАГНОЗАТА а още повече ако сега се лъже точно каква е причината да попадне в клиника

Добави коментар

Водещи новини