Свидетели с нови разкрития за Красимира Куковска, убита от бащата на двете си деца

03 декември 2020 14:59

Свидетели с нови разкрития за Красимира Куковска, убита от бащата на двете си деца
© Фейсбук
5712 4

Убитата крупна арендаторка Красимира Куковска е имала зараждаща се връзка с 28-годишен младеж от Пловдив. Той е съсед на жертвата в село Бегово, където живее баба му. Познавали са се отдавна, но от около 20-30 дни отношенията им се задълбочили. Вечерта преди да бъде убита, момчето е гостувало на Красимира.

Радвали са се на двете малки деца на Куковска - едното на 2 месеца тогава, а другото на 2 годинки. Правили са си снимки, забавлявали са се. 

Свидетел преобърна решението за мярката на Любомир, убил майката на децата си в Пловдивско?

Не това обаче е причината бащата на децата - Любомир Петров, да посегне на живота на доскорошната си любима, разказват пред "Блиц" близки и роднини на отишлата си без време 21-годишна майка. Дни преди убийството Красимира била на море с новия си приятел. Била изгонила от дома и живота си Любомир. Малко преди това е разкрила интернет чат между Любомир и момиче, което го канело на гости в дома си. Била поредната изневяра, разказват братовчеди на жертвата, с които тя е споделяла мъката си.

Казвала на роднините си, че не иска той да вижда и да пипа децата. Разследващи разкриха, че Петров много често е проигравал огромни суми на комар, пиел и търсел любовни забавления. Последният път ѝ поискал 2 бона за комар. 

Майка на две деца е открита застреляна в Пловдивско

Красимира споделила с близките си, че родителите на Любомир преди време ѝ пискали 200 000 лева, за да купуват крави. Тя ги дала, но животни така и не се появили. Скандалите, заплахите и сълзите били чести гости в дома на младото семейство.  Момичето наследило от покойните си родители пари и декари земя. Бащата бил известен в региона арендатор. След неговата кончина Красимира поела всичко сама, оправяла се и с нивите, и с работниците.

Снимка: Фейсбук - Красимира 

Любомир се присламчил, твърдят роднините. За да я върже и заради за пари, ѝ направил две деца. Не работел, пилеел хиляди по комар, екскурзии, безсмислено скъпи покупки, коли. Въпреки опитите да го вразуми, Красимира не успяла. Притеснявала се, че ще стигнат до просешка тояга. Изгонила Любомир, казала, че сама поема живота си. 

Има данни, че майката на момчето ѝ се е обаждала със заплахи. Казвала, че ако не се съберат и оправят до два дни, ще унищожи снаха си. Преди около 2 месеца Пловдивско осъмна с черна вест. Беше оповестено, че младата жена е била намерена мъртва в дома си в Бегово.

Дни след трагедията Любомир Петров направи самопризнания, че я е убил по невнимание. От тогава Петров е в ареста. Бабата на Красимира и нейната леля се борят да вземат двете сирачета и да ги отгледат. Те не са доволни, защото имат право сега да виждат децата само веднъж в месеца за по половин час. Към момента мъничетата се отглеждат от баба им по бащина линия.

Радина Лазарова
5712 4

Свързани новини

Коментари (4)

Добави коментар
Васо Сръбския

2020.12.03 | 16:11

78514
Аре стига де тъпи журналисти

2020.12.04 | 13:08

79351
Нема стига, Сръбски - лапай и се потапяй, че виж де е върбата!

2020.12.03 | 17:22

78576
Като стига вдигай гащите и заминавай, олигофрен.

2020.12.03 | 17:34

78587
новити.бг вие сте г0внари , като свършим с трошенето на офиси на вашите началници от герб на ред ще е вашия офис

Добави коментар

Водещи новини