Още едно самоубийство в Пловдив! Млад мъж се хвърли от 5-я етаж на болница

Второ самоубийство за ден в Пловдив.

От клиника на местна болница от 5-я етаж е скочил 29-годишен мъж от хасковското село Лозен. Медици, които вдигнали тялото от тротоара, веднага направили опит да спасят мъжа, но той е издъхнал на операционната маса.

Пациент скочи от осмия етаж на бургаска болница

Не е оставил предсмъртно писмо, няма данни за депресия. Човекът се е лекувал в клиниката от незастрашяващо живота заболяване.

Бил в стая с по-възрастен пациент, но с оглед мерките за Ковид, между тях имало параван. Рано тази сутрин около 6.30 часа по-възрастният мъж чул шум, а малко след това тупване на земята. 

В село Лозен живеят родителите на самоубиеца, предаде Блиц. Мъжът има един жив и един починал брат. Засега няма яснота за крайното решение, което е взел.

Припомняме, че по-рано днес трупа на 29-годишен мъж изпулва от ледените води на Гребната база в Пловдив. По данни мъжът е страдал от депресия, а причината за смъртта е самоубийство. 

Труп в ледените води на Гребната база в Пловдив

Коментари

 1. 2020.11.26 | 19:23
  Бойко българоубиец, да се снима с жертвата!
 2. 2020.11.26 | 15:52
  Българи, спасявайте се кой както може! Тиквени времена са, данъците и таксите европейски, заплатите - аборигенски, оставят те да умреш пред болницата, пациентите се хвърлят от етажите, хората са гладни, бедни, оставени на произвола на съдбата, а ония с костюмите, вратовръзките, ботоксите, перуките се плюнчат пред микрофоните, разпраха се от лъжи и кражби, бял ден да не видят!
 3. 2020.11.26 | 13:25
  Оставка!
 4. 2020.11.26 | 13:15
  Поредното самоубийство на млад човек в тиквения рай на еврогейския съюз на богатите с 200 скорости
 5. 2020.11.26 | 13:14
  Това е от хубавия живот в рая на мутри тиквата комунист който за 11 години докара българина до просешка тояга на свръх бедност ,социален геноцид и тотална безработица стигнала 40% която умишлено от БКП хунтата на диктатора укриват. Що не ср хвърли някой от КРИБ,БСК или от правителството а . Или някой потомствен комунист чиновник от администрацията обслужваща диктатора
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално 18+

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет