Кристина, която закла децата си, не плаче и не ги споменава

Кристина Дунчева, майката, която закла двете си деца в Сандански, е спокойна в следствения арест в Благоевград, съобщава Struma.com.

Тя спи непробудно, храни се добре, не плаче. Даже вчера сутринта е протестирала, че закуската ѝ се бави. Не говори за случилото се, не споменава децата си.

Явно е, че жената все още не осъзнава какво е направила, което навежда на мисълта, че психичното ѝ здраве е силно разклатено.

Бащата на убитите деца разкри страшни тайни за жена си

Преди дни с решение на Окръжен съд Благоевград тя бе оставена за постоянно в ареста, по преценка на окръжния съдия Красимир Аршинков. Адвокатът и разказа сензационни неща за причините за сегашното ѝ състояние, отричайки Кристина да е психично болна. Според защитника ѝ тя е в депресия, временно състояние, причинено от разприте в семейството.

В Сандански все още случилото се е сред най-коментираните теми. Близките на Кристина продължават да обвиняват мъжа, с когото тя живеела на семейни начала в непрекъснат тормоз, довел 32 годишната жена до състоянието, в което тя грабна ножа и закла безмилостно двете си деца на 3 и 5 години. Голяма част от санданчани пък защитава семейство Трайкови, твърдейки, че Георги обожавал децата си и много от нещата, които адвокатът каза за терор над малките Ивон и Васил, са крайно неверни.

Бащата Георги не е на себе си след случилото се, неговият баща Васил е в болница, сестра му Силвия напусна Сандански, потънала в скръб, а майка му е със сърдечни пристъпи, зачестили след инцидента.

Братът на Кристина пък се върнал от чужбина и разказва за терор над сестра му, променил я напълно.

Коментари

 1. 2021.01.26 | 09:28
  тази е завършен психопат. пишат само простотии, за да я оправдават. като е била толкова малтретирана и депресирана защо не преряза своето гърло, защото на психопатите им доставя удоволствие да убиват другите.
 2. 2020.11.26 | 09:13
  Аз питам: значи имала е майката някакво заболяване, разтройство, депресия или там не знам какво си, и как така никой, ама никой не е взел адекватни мерки, за да пратят Кристина в лечебно заведение??? Визирам най-напред родните и майка и баща, след това семейството на мъжа и, после е трябвало да се задействат и институциите. Това е продаължавало с години, не е било от ден-два. Лошото е, че каквото и да пишем и говорим, каквото и коментарии да публикуваме, всичко е вече безсмислено - дечицата няма да се върнат. Мир на праха им, спете спокойно душици малки. Бог да ги прости.
 3. 2020.11.25 | 04:16
  При всички положения проблемите са психични. Не мога да приема че нормален човек може да направи такова нещо.
 4. 2020.11.25 | 01:06
  Тази заслужава да лежи в Софийския затвор и да я сложат при най-извратените!
  1. 2020.11.25 | 04:13
   Незнаеш какво и е в главата. Това е най-страшното което може да се случи на всеки човек. Да забрави кой е и да превърти.
 5. 2020.11.25 | 02:45
  добре, че не сме сексисти като в скопие.
 6. 2020.11.25 | 00:28
  Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com
 7. 2020.11.24 | 19:20
  Българската жена е боклук и изверг. Разглезен претенциозен боклук.
  1. 2020.11.24 | 19:23
   В чужбина същите претенциозни кучки ядат бой от чужденците мъже. Никой не може да им търпи претенциите.
 8. 2020.11.24 | 19:19
  То и без това тая "горкичка" е била тормозена от нейния мъж, роднините му, ..а защо и не от целият Сандански..А виж, служителите на следствения арест в Благоевград продължават да я тормозят..не и дават закуската навреме..Изроди, направо..Сега ще я накарат още някой да убие..
 9. 2020.11.24 | 18:36
  Айде сега психическото и здраве било разклатено xhaxha, няй вероятно последнито и кръвно изледване е било преди 15 години
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално 18+

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет