Убити и изхвърлени кучета в язовир „Дренов дол“ шокираха кюстендилци

  • 13 май 2019 07:36

  • 1277
  • 4
Убити и изхвърлени кучета в язовир „Дренов дол“ шокираха кюстендилци
© Булфото (архив)

Неизвестни засега извършители убиха и изхвърлиха кучета в язовир „Дренов дол“ край Кюстендил. На потресаваща гледка се натъкна природозащитникът Севделин Атанасов, който рано сутрин отишъл с внуците си до язовира, пише "Монитор".

„По тялото на едното от животните имаше кръв. Предполагам, че са убити, след като са станали ненужни за някой. Мисля, че кучетата са ловджийски, като по тях имаше следи от огнестрелни рани. Надявам се да бъдат взети спешни мерки от страна на институциите, телата на животните да бъдат извадени от водата, за да не пламне някоя зараза. Представете си какъв ужас изпитаха внуците ми, които са на по 4 и 5 годинки“, коментира още Атанасов.

Веднага след това той подаде сигнал за случая на тел.112, откъдето го увериха, че ще бъде изпратен екип от полицейски служители за предприемане на съответните действия.

Това е поредната проява на жестокост към животни в региона.

Само преди по-малко от месец кюстендилец преби до смърт домашното си куче, а след което го захвърли в храстите.

Novini.bg
1277 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
този не е у ред, ТОЙ Е ПРЕСТЪПНИКЪТ

2019.05.19 | 18:40

4

"Заблудата" определено има садистични наклонности и "Да отхапе езика на някой от внуците му..."Този човек е побъркан. Полицията трябва да го разследва за минало престъпление. Това мислене не е нормално. Как кучето ще отхапе език - САДИСТИЧНИ ВИДЕНИЯ, ИЗРОДЕНОСТ...

Българка

2019.05.13 | 09:21

1

Това са изроди. Хората които се държат така не са човеци,а нищожества. Утре по същия начин могат да посегнат на хора.

точно горният го е направил

2019.05.19 | 18:32

3

Сто на сто е извършил и човешко престъпление и вече не може да се сдържа. Това е психологията на убиеца.

Заблудата

2019.05.14 | 20:47

2

Природофашиста не си ли е помислил как би реагирал ако някое куче отхапе езика на някои от внуците му. Освен това нека да пази горите от незаконната сеч. Думата "природозащитник" не е титла а е задължение на всеки нормален човек. Като му е жал за кучетата да си осинови всички кучета от кучкарниците. Лошото в случая е не че са убити кучетата; а това че са изхвърлени във водата. Властите като не са се погрижили щастливо да бъдат умъртвени кучетата, то това е един вид протест срещу тяхната безотговорност.

Добави коментар

Водещи новини