Пиян мъж нападна с юмруци 2-годишно момченце

  • 18 февруари 2019 09:07

  • 5786
  • 12
Пиян мъж нападна с юмруци 2-годишно момченце
© Pixabay

Агресивен мъж във видимо нетрезво състояние налетя да бие с юмруци плачещо дете и майка му в автобус във Варна. За фрапиращия случай на агресия съобщи Varna24.bg.

Случаят е от 15 февруари по линия №12 във Варна. Около 16.30 часа млада майка пътува с детето си и своя приятелка в посока "Аспарухово". Около района на "Проектанска" агресивен мъж във видимо нетрезво състояние налита с юмруци и обиди на детето, защото плачело, а след това и на момичето, което пътува с майката, защото се опитало да ги защити. Пътниците в автобуса гледали безучастно как възрастният мъж нанася тежки удари върху детето и момичето. Майката се обажда на тел. 112, за да потърси помощ от полицията. Единствено жена и две момчета от ромски произход се намесват, за да помогнат на двете млади жени и детето.

 "Уникално болно общество сте, народеее .... Днес следобед /15.02/ аз, приятелката ми и 2-годишният ми син бяхме нападнати в Градския транспорт ... От пиян около 60- годишен господин.. Детето ми бе ударено с юмрук в главата, защото плачело и вдигало шум в автобуса. След удара последваха думите: "Тъпо малко копеле, ако не млъкнеш, ща убия". Последва и зверски побой над приятелката ми, която стана да ни помогне ... Шофьорът си кара, кондукторката гледа сеир, цял автобус хора мълчите като п...и и гледат как бият две жени и две годишно дете...Не ви ли е срам? А иначе плюете всички - ромите, циганите били мангали и тем подобни!!! Цял автобус, пълен с българи си стоят по седалките и гледат как синът ми пищи, а в това време пияният мъж налага приятелката ми в главата. Добре, че имаше две момчета и една жена от ромски произход, които единствено скочиха, извадиха мен и сина ми и дръпнаха вилнеещия господин от приятелката ми. Искам този коментар да стигне до хората, които ми помогнаха, за да им благодаря от цялото си сърце. А на онези, които стояха и гледаха безучастно ще кажа - вие не сте хора, а мърши!  Видя се кой е човечен в случая! Не е до произхода на човека. Нашия прекрасен български народ дори започна да роптае срещу това, че полицията каза да не се отварят вратите, докато дойдат служителите на реда.  Шофьорът ми каза, че закъснявал с 15 минути и заради нас щял още повече да закъснее. Провели сме от мухата - слон. Също чух и следните думи от жена с дете: "Ще пореве малко и ще му мине. Не ми се чака тука да идва полиция, а ако задържат автобуса трябва да давам пак 1 лв. за билет". Ето какво представляваме в днешно време хората. Болно общество с болни амбиции ... Простотия и изродщина!!!". Това написа майката Теодора Николова във Фейсбук.

Теодора е категорична, че ще съди нападателя, който е задържан след намесата на полицията. Тя споделя, че най-много я е заболяло от обидните думи на мъжа, нарекъл детето й "копеле".

"Синът ми си има баща и го познава, макар и вече той да не е сред живите. Все още съм в потрес и шок от преживяното и искам този човек да получи заслуженото си, а хората да разберат, че днес е моето дете, но утре може да е тяхното, затова е редно да реагират човешки и съпричастно в такава ситуация", допълни Теодора.

Novini.bg
5786 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2019.02.22 | 13:18

12

Не защитавам циганите,но мн.от тях са по добри от нас.В случая какво бихте казали

Елена

2019.02.18 | 19:08

11

Арно им надви бе мършо долна

Ася

2019.02.18 | 19:05

10

Боклук мръсен,изрод!На такива като тоя нещастник кол в гъза!А нашето българско общество....и аз незнам какво!

Сбъркана нация

2019.02.18 | 10:12

4

Абе мамито ви курвенско българско да ибъ, защо се сещате за болното общество само когато ви бият?! Нали българските майки превъзпитават децата си на 98% в булгарястаня, тия български курви никога не учат децата си да се намесват, когато има проблеми в болното общество...... даже напротив учат ги да не се намесват за да не си създават проблеми...докато не им дойде до главата и после викат....АХХ КАКВО БОЛНО ОБЩЕСТВО!

точно така е

2019.02.18 | 11:40

9

Слагате минуси, защото човекът ви разобличава. Макар и не с най-правилните думи. Но ви удря в сърцето. Защото сте подли егоисти. Защото нямате кръгозор. Затова ви убиват, изнасилват, обират. Как сте гледали пияница да удря 2-годишно дете?! И сте роптаели, че автобусът спира! А шофьорът е длъжен по правилник да спре в такива случаи. А защо да не носи служебно оръжие? В България вече ситуацията е ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ!

Сбъркана нация

2019.02.18 | 11:01

8

Марине... не можеш да си представиш колко много съжалявам че не съм се родил МАНГАЛ те поне знаят как да се пазят докато ние с теб още не знаем ! Искрено им завиждам!

Марин

2019.02.18 | 10:44

7

Много си смел бе нещастник рязан. Не смееш името си да напишеш.Ти не си циганин а мангал тъп.

Сбъркана нация

2019.02.18 | 10:35

6

Кога ще разберете че проблемът на един единствен човек от звеното от хора наречено общество, е проблем на всички ви?

от Варна

2019.02.18 | 10:14

5

Болно ми е! На дамата ще кажа, че трябва да има вяра. Има и много свесни хора.

така е, истината боли

2019.02.18 | 09:49

3

Миналия месец, слизам от трамвай, кола не спира и най-нагло и продължава да кара на обороти. Отидох да почукам на стъклото и да попитам, знае ли правилника за движение. От цялата мотриса, въпреки че под мустак всеки мрънкаше, всички си подминаха. Това сме ние, колкото и гадно да ми е и неприятно да го кажа "500 години са ни били малко" !

Седесарският анти-народен преврат

2019.02.18 | 09:36

2

ни приравни към животните, а се бутаме между европейците и се сърдим, че ни сиктердсоват от всякъде. Сигурно пияндурът сега съжалява, но малкият човек е разбрал какво представлява демокрацията и помни тоя бой цял живот.

2019.02.18 | 09:33

1

На бесилката тоя боклук и тва е оправия нема

Добави коментар

Водещи новини