Деница Сачева: Гласуваме, за да направим България сигурна, стабилна и спокойна

  • 27 октомври 2024 14:55

  • 317
  • 6
Деница Сачева: Гласуваме, за да направим България сигурна, стабилна и спокойна
© ГЕРБ

„Надявам се, че този път наистина гласуваме за това да направим България сигурна, стабилна и спокойна“, заяви водачът на листата с кандидати за народни представители от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за област Добрич на Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е, това съобщиха от пресцентъра на коалицията.

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 767

За пореден път тя гласува в училището, в което е учила – добричкото СУ „Петко Р. Славейков“. „Днес гласуваме, за да имаме по-добро здравеопазване, по-добро образование, да имаме по-добри възможности, по-високи доходи. Всичко това обаче е възможно само ако хората излязат и гласуват. Днес гласуваме, за да сложим край на спиралата от избори“, посочи тя.

„Тази сутрин по телевизията чух едно младо момиче, което каза, че иска спокойствие. За да се случи това обаче трябва да има висока избирателна активност. Само така можем да излъчим политици, които от една страна да бъдат ангажирани с доверието на хората, но от друга да имат и силата, и смелостта да проведат всички политики и мерки, които са необходими, за да може България да бъде отново място, за което да говори цяла Европа“, каза още Сачева.

Тя подчерта, че в област Добрич има около 1200 млади хора, които днес имат правото на вот за първи път и ги призовава да излязат и да гласуват.

„Защото в секциите виждам повече хора, които са на средна или над средната възраст. Тези хора добре разбират, че да гласуваш е дълг и отговорност. Аз се надявам и младите хора да осъзнаят, че това е освен дълг и отговорност и голяма възможност да се чуе техният глас и да направят България такава, в каквато искат да живеят“, заяви Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е.

Кметът на Бургас Димитър Николов: Гласувах за бъдещето

Последвайте канала на

Валери Зайцев
317 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ИСТИНАТА

2024.10.27 | 15:41

6
Другарко Дачева, как да стане това БЕЗ ИСТИНАТА за: КТБ, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, ПЪТНАТА КАРТА, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, "БарселонаГЕЙТ-ИстамжулГЕЙТ", ПАРИТЕ от ХАЗАРТА, " ДЖУДЖЕТАТА", "Белене"" Лукойл", "Росенец", " Камчия", Капитан Андреево, ПАНАИРА, "МАГНИТСКИ", " НОТАРИУСА", "пристанище-Портних",............................. за МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ и ПРОДЪЛЖАВАЩИ да се КРАДАТ от ШАЙКАТА ОПГ" герб"и ЯТАЦИ???? КАК, другарко Сачева???? НИЩО НЕ е ЗАБРАВЕНО и НЯМА да се ЗАБРАВИ!!!
Анонимен

2024.10.27 | 15:40

5
Като седните на банките и забравяте за обещанията

2024.10.27 | 15:22

4
ЩЕ. ГЛАСУВАТ. АМА КАТО. ЧУЯТ. КАК. ГЕРБ. КРАДЕ. И. ИМ. МИНАВА. ЖЕЛАНИЕТО, ЧЕ. И. ХИЛЯДИ. ИЗБИРАТЕЛИ. КУПУВАТ. САМО. И. САМО. БОЙКО. ОТ. БАНКЯ. ДА. Е ПЪРВЕНЕЦ.ТУРЕТЕ. МУ. И ЛЕНТА ***ОТЛИЧНИК.***
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР

2024.10.27 | 15:09

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
Bob

2024.10.27 | 15:12

3
Аре пий си хапчетата и стига си писал едни и същи простотии навсякъде!
Bon

2024.10.27 | 15:12

2
Е как да стане като още преди изборите почнахте да се молите на подмяната да правите правителство??? Не може да се коалирате отново с тези престъпници! Няма да гласувам за Борисов, а да получавам кирчо и кокорчо..

Добави коментар

Водещи новини