Първи арести на изборите

  • 27 октомври 2024 09:02

  • 591
  • 1
Първи арести на изборите
© Pixabay

Избирателните секции вече са отворени и в емблематичното плевенско село Буковлък, където проблемите като че ли станаха неизменна част от изборния ден.

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 777

Селото стана известно с това, че на миналите избори хора показваха на гласоподавателите какво и къде трябва да натиснат върху машината за гласуване.

Изборите днес: За седми път отиваме до урните, за да гласуваме за парламент

Още преди началото на изборния ден, в област Плевен са задържани 14 души за нарушаване на правата на гласоподавателите.  Образувани са 7 досъдебни производства, подадени са 16 сигнала за нарушения на изборния процес.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
591 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР

2024.10.27 | 09:08

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

Добави коментар

Водещи новини