Апатията е най-големият ни опонент на изборите, каза кандидатът за кмет на „Приморски“ Людмила Колева

  • 21 октомври 2024 14:48

  • 265
  • 0
Апатията е най-големият ни опонент на изборите, каза кандидатът за кмет на „Приморски“ Людмила Колева
© Facebook

„Едва около 11 процента от хората с право на глас в „Приморски“ са дали своя вот за кмет на района. Критично ниската активност е тревожен факт след поредица от избори, които изтощиха обществото ни и разочароваха мнозина“, коментира Людмила Колева, кандидат на ГЕРБ за кмет на района, цитирана от предизборния щаб на партията. 

Тя изказа благодарност към всички, които са отделили от времето си, за да гласуват на частичните местни избори и са я подкрепили, защото вярват в развитието на района. „За „Приморски“ следва още една важна стъпка – балотажът. Опонентът ми е същият, заради чието закононарушение в района се провеждат частични избори за кмет“, отбеляза Колева. Тя припомни, че сметката се плаща от всички варненци, тъй като за организацията на вота за районни кметове в „Приморски“ и „Одесос“ са осигурени 1,4 милиона лева от общинския бюджет. „При тези големи разходи и при тази изключително ниска активност апатията струва твърде скъпо на обществото ни и е най-големият ни опонент на изборите“, изтъкна кандидатът за районен кмет. 

Людмила Колева припомни още, че следващата неделя вотът ще бъде „две в едно“, тъй като тогава ще се проведат и предсрочните парламентарни избори. „Надявам се повече хора да излязат да гласуват, за да вървим уверено напред и с мисъл за утрешния ден. Резултатите, които всички искаме, се постигат не с безразличие, а с активно гражданско участие“, посочи кандидатът за кмет на район „Приморски“.    

Балотаж на изборите за районни кметове във Варна

Последвайте канала на

Радина Лазарова
265 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини