Денков: Бизнесът в Турция живо се интересува от политическите процеси в България

  • 02 октомври 2024 13:38

  • 228
  • 2
Денков: Бизнесът в Турция живо се интересува от политическите процеси в България
© Фейсбук

Бизнесът в Турция живо се интересува от политическите процеси в България, разглежда страната ни като врата към Европа и очаква честна, конкурентна и стабилна среда за всички инвеститори. Това става ясно от първата ни от поредица срещи в Турция, съобщи от фейсбук Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, водач на листата на ПП-ДБ в 25 МИР-София. 

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 156

В Бурса разговаряхме с една от водещите бизнес организации - Балкантюрксиад. Разбира се, инвеститорите се притесняват от политическата нестабилност и виждат "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" като надежден партньор.

Заедно с предприемачите Сабахатин Гьокче, водач на листата ни в Кърджали и Айлин Пехливанова от листата ни в Шумен дадохме нашето решение как тези избори да доведат до стабилно редовно правителство - с надпартиен премиер, обвързващ ангажимент за антикорупционни политики и разбира се, без Пеевски под каквато и да е форма в управлението.

Ясни са водачите на листите на ПП-ДБ, емблематични за "Да, България" имена не са сред тях

Последвайте канала на

Радина Лазарова
228 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Еди

2024.10.02 | 14:29

2
За какъв уй ходиш в Турция бе тъпанар смотан или защото тук никой не те иска
Х

2024.10.02 | 14:23

1
И се моли: Дано не сте вие!

Добави коментар

Водещи новини