От ДПС - Доган са внесли в съда заявление за вписване на промяна в регистъра на партията

  • 25 септември 2024 12:15

  • 4394
  • 8
От ДПС - Доган са внесли в съда заявление за вписване на промяна в регистъра на партията
© Булфото (архив)

В петък, 20 септември, от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - Доган са внесли в Софийския градски съд заявление за вписване на промяна в регистъра на партията.

Всичко по темата:
Предсрочните избори на 27 октомври 87

В заявлението са се познавали на решение на ЦОБ, с което Делян Пеевски е изключен от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. На това основание се иска и заличаването на Пеевски като представляващ ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Искането е внесено в последния момент преди да изтече едномесечният срок от взимането на решението.

Заявлението е разпределено на съдия и от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с са внесли таксата за разглеждането му. Разпределението е извършено вчера.

Заявлението ще бъде разгледано в едномесечен срок на открито заседание.

Вижте всички водачи на листи на Алианс за права и свободи, Доган повежда в Кърджали и Разград

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4394 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2024.09.25 | 18:47

8
Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо-----> shout.to/maxpro

2024.09.25 | 15:59

7
Чакър,вие и почетния ви председател д-р сокол,алкохолик ,агент и най големия дерибей Ахмед Доган сте приключени на цяло с политиката. Сега остава да в нае.ат в затвора.

2024.09.25 | 15:59

6
Чакър,вие и почетния ви председател д-р сокол,алкохолик ,агент и най големия дерибей Ахмед Доган сте приключени на цяло с политиката. Сега остава да в нае.ат в затвора.
Ха-ха-ха!

2024.09.25 | 15:49

5
Нишожеството Рамадан Артай е неглрамоетн простак, бивш миньор, случайно попаднал на опгледа на агент Сава от КГБ и ДС, който, естествено го прибрал в редиците на ДС, след което го направил милионер и 20 години депутат! Абе, български турци, абе, приятели, абе честни, трудолюбиви и почтени хора! Вие слупи и глухи ли сте?! Вие защо мълчахте толкова годивни за престъпленията на изрода Аамед Доган към вас, неговите сънародници?! Вие отлично знаехте, че той е участвал лично в смяната на именаат и че е свиреп доносник на ДС, при това - щатен служител на ДС, пряко подчинен на КГБ! Вие защо мълчахте одсега и послушно гласуфахте за чудовището, което ви лъга, мами ви и ви предаваше? Никакъв глас за агент Сава, никакъв! ! Ако е останал и само един честен турчин в България! А Чакъра, и той доносник на ДС, да върви на майната си сарайска и да се чудят как ще се оправдават с изрода агент Сава за стотиците милиони евро и онези 100 кг. златни кюлчета!
Teodor

2024.09.25 | 15:35

4
Dogan Incesta
Жоро

2024.09.25 | 12:55

1
След като лъснаха кражбите на Доган, а познаваме и миналото му ,трябва ли да позволяваме такива хора да ни управляват?????????????
ШИБАМ CBИНЯТА ПЕЕВСКИ

2024.09.25 | 15:31

3
БРАНИШ ЛИ САНДВИЧА, КУPBO CBИНСКА? ХАХАХАХАХА

2024.09.25 | 13:53

2
Доган е изпята песен.Дерибейчетата не искат да пускат кокала ,затова го обгрижват ,а Вълка е самичък в ареста.

Добави коментар

Водещи новини