Ще се случи ли нещо драматично на политическата сцена?

  • 24 септември 2024 08:26

  • 1074
  • 2
Ще се случи ли нещо драматично на политическата сцена?
© Кадър Нова телевизия

Кой срещу кого се изправя в битката за 52-ия парламент?

Темата в ефира на "Здравей, България" по Нова телевизия коментираха политолозите Стойчо Стойчев и Милен Любенов.

Хората гласуват за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с заради името, затова и битката беше за него. От друга страна Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е символ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Марката обаче е при Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Какви личности ще се подредят в листата няма значение, освен ако не са хора, които на местно ниво биха могли да мобилизират избирателите“, каза Стойчев.

„Пеевски залага на корпоративен подход, а Доган - на общността“, смята Любенов.

Те коментираха и участието на кметовете на Бургас и Стара Загора в предстоящите избори. Стойчев е на мнение, че от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на целят да покажат „най-добрите си хора“. Любенов смята, че няма смисъл от такова решение и не е нужно тези градоначалници да оглавяват листи на парията.

За ПП-ДБ Любенов каза, че „е нормално в една коалиция да се уточняват избираемите места“ и затова все още да нае са ясни всички водачи на листи.

За включването на Евгени МинчевЕвгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - 2 юни 1963 г. в в листите на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Любенов не смята, че това ще повиши избирателната активност за партията. Стойчев изрази несъгласие с оглед публичността на Минчев по обществени теми.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1074 2

Коментари 2

Добави коментар

2024.09.24 | 09:22

2
ДуПиСе *2 няма да влезе в цирка. Също и червените паразити и безличие.

2024.09.24 | 09:10

1
Този вАпрос го слушам да се задава вече 35 години, резултатът е... всичко го знаем, видим е!

Добави коментар

Водещи новини