Чакъров на среща с доайени на ДПС: Никой не може да отнеме марката ДПС, заедно ще запазим единството на общността под ръководството на Ахмед Доган

  • 18 септември 2024 20:11

  • 3351
  • 16
Чакъров на среща с доайени на ДПС: Никой не може да отнеме марката ДПС, заедно ще запазим единството на общността под ръководството на Ахмед Доган
© ДПС

Никой не може да отнеме марката ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, защото тя е на всички нас и заедно ще запазим единството на общността под ръководството на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Това каза председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с доц. д-р Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със на националната среща на учредители, основатели и доайени на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с проведоха работна среща и обсъдиха политическата обстановка в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и в страната.

"Намираме се в сериозна политическа криза. Ситуацията в партията ни притеснява, но ние имаме силите и потенциала, имаме идея и кауза и ни дава оптимизъм да запазим партията ни. Да начертаем хоризонта и да възстановим пулса на структурите', каза пред доайените председателят Чакъров.

"На ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се пада отново честта да изведе страната от тези кризи. Когато се обръщам официално към служебни премиери и министри виждаме, че комуникацията не е добра, има пълна експресия в зависимости на завладяната държава. Ние трябва да дадем тон всички институции да се събудят. Погазват се не само политически норми, а и човешки. Прекрачват се всякакви човешки измерения. В момента някои хора си мислят, че това е даденост", каза още председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Чакъров.

"Решенията на ВАС се изпълняват. Но съдът взима решения с аргументи, които ги няма никъде в изборния кодекс и закона. Ние на 27 октомври трябва да работим за демокрацията в България", заключи Чакъров.

И третата жалба на ДПС срещу решение на ЦИК за регистрация остана без разглеждане във ВАС

На срещата присъства и народните представители Севим Али-член на ЦОБ, Хайри Садъков, Фатме Рамадан, Анджей Джандев, Хабибе Расим, Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден, Ешереф Ешереф, Хюсни Адем, Мехмед Салим, Ердуан Мехмед, Едис Даудов и Юсеин Вейселов.

ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ УЧРЕДИТЕЛИ, ОСНОВАТЕЛИ И ДОАЙЕНИ НА ДПС

Ние учредителите и строителите на структурите на Движението за права и свободи, подтикнати от ситуацията в нашата партия и в страната, изразяваме своето притеснение от завладяната държава. Споделяме тревогата на обществото от дейността на правораздавателните органи и намесата им в политическия живот.

Гражданите губят доверието си към политическата система и държавните институции. За това спомага и пасивността на останалите политически сили.

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с още от създаването си е работила за мирния преход, просперитета на страната и развитието на демокрацията.

Изживяхме труден период на изграждане на партията и успяхме да се утвърдим като незаменим фактор в политическия и мирен живот на България.

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с начело със своя основател и лидер г-н Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, през изминалите години е защитавало правата на всички български граждани.

В процеса на работа са допускани и грешки, но сега става дума за спасяването на партията, за запазване достойнството на лидера Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и на всеки един от нас.

Ние беловласите ветерани заставаме твърдо зад лидера Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и Автентичното ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Всички, които носят в сърцата си каузата ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, заедно да мобилизираме членовете и симпатизантите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за спечелване на изборите на 27 октомври.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3351 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
патриот

2024.09.19 | 07:41

16
стига плака бе серсем, урева орталъка, а вашата крадлива шайка колко много отне?

2024.09.19 | 06:12

15
Айде стига с този пияница и развратник.Какъв лидер ,царят е гол!
баба гицка

2024.09.18 | 22:10

5
нещастни, слепи, и заблудени - Пеевски мачкай наред

2024.09.19 | 02:34

14
Как могат да величаете един бандит и лрадец
Хасан

2024.09.18 | 22:19

8
Търтеите се събрали да бранят хранилката си, направила ги милионери

2024.09.19 | 02:33

13
Може ако докаже откъде открадна златото и милионите!
Kalkanci

2024.09.18 | 23:09

11
!!!

2024.09.19 | 00:53

12
Доган открадна партията от основателите, а сега от него

2024.09.18 | 23:09

10
Пп

2024.09.18 | 23:09

9
Само автомат за вас

2024.09.18 | 22:19

7
Болки в ставите или гърба?! тогава е важно да прочетете това-----> shout.to/fortu
наиграхте се

2024.09.18 | 22:12

6
и какво им казахте "един българин ни взе партията, а те трябваше да ви отговорят "къде бляхте, бе джанъм"

2024.09.18 | 21:29

4
ДПС ДЯДОВЦИ НАЧЕЛО С АГЕНТ САВА- ДОГАН- СТАРИЯТ СОКОЛ С ОПЪРЛЕНИТЕ ПЕРА.

Добави коментар

Водещи новини