"Възраждане" обяви водачите си на листи

  • 16 септември 2024 19:55

  • 799
  • 24
"Възраждане" обяви водачите си на листи
© Булфото (архив)

На пресконференция днес партия "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" обяви водачите на листите си за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 27 октомври. 

Ето кои са те: 

д-р Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика е водач на листата за 3 МИР – Варна и 25 МИР – София. Той е народен представител от 47, 48, 49 и 50 Народно събрание. Идеолог и председател на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ и ПГ на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ в последните 4 парламента.

Цончо Ганев е един от учредителите на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ и зам.- председател на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“. Той е водач на листата за 2 МИР - Бургас и 23 МИР – София. Висшето си образование получава в Стопанската академия, Свищов, със специалност „Икономика на търговията“. Той е народен представител и зам.- председател на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ и зам.-председател на Народното събрание от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ в 47, 48, 49 и 50 Народно събрание.

Заместник-председателят на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“- Петър Петров е водач на листата за 12 МИР – Монтана и 24 МИР – София. Той е зам.-председател на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“. През 2006 г. завършва специалност „Право“ в СУ „Свети Климент Охридски“. След това практикува в сферата на гражданското съдопроизводство. Народен представител е от 47, 48 и 49 и 50 Народно събрание.

Водач на листата за 1 МИР -Благоевград е адвокат Цвета Рангелова. Завършва висшето си образование и придобива магистърска степен специалност „Право“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“. През 2002 година придобива правоспособност от Министерство на правосъдието. Член на адвокатската колегия – Благоевград. Тя е част от 48, 49 и 50 Народно събрание, избрана с гласовете от област Благоевград

Водач на листата за 4 МИР -Великотърновски е Ангел Янчев. Народен представител в 50 Народно събрание, избран с гласовете на област Велико Търново. Той е един от най- успешните директори на училища в страната, а за дейността си е многократно награждаван.

Водач на листата за 5 МИР - Видин е Вера Александрова. Предприемач, който си партнира с международни компании. Тя е народен представител от 49 и 50 Народно събрание, избрана с гласовете на област Видин.

Водач на листата за 6 МИР - Враца е Ивайло Папов. Завършва висше образование и придобива магистърска степен специалност „История и география“ във ВТУ „ Св.св. Кирил и Методий“ през 2001 година. През 2015 година придобива магистърска степен – специалност „Право“ отново във Великотърновския университет. Той е народен представител от 48, 49 и 50 Народно събрание, избран с гласовете на област Враца. Историк и юрист по образование.

Водач на листата за 7 МИР - Габрово е Даниел Петров. Предприемач и възпитаник на Технически университет Габрово. Народен представител от 47, 48, 49 и 50 Народно събрание, избран с гласовете на област Габрово. 

Костадинов отговори на Борисов и обяви: Всички жадуват да управляват с нас

Водач на листата за 8 МИР - Добрич е Константина Петрова. Придобива бакалавърска степен специалност „Икономика на строителството“ в Икономически университет Варна и магистърска степен специалност „Регионален бизнес и мениджмънт“ в Университета за национално и световно стопанство. Народен представител от 48, 49 и 50 Народно събрание, избрана с гласовете на област Добрич.

Водач на листата за 9 МИР - Кърджали и 29 МИР - Хасково е Георги Георгиев. Завършил е бакалавър в ХТМУ – гр. София, специалност „Неорганични и химични технологии“, магистратура в същия университет в катедра „Силикати“, специалност „Стъкло, керамика и цимент“. Завършил е и специализация „Теория на неорганичните вещества“ в химическия университет „Проф. д-р Асен Златаров“ гр. Бургас. Народен представител от 47 Народно събрание, избран с гласовете на област Кърджали, и от 48, 49 и 50 Народно събрание, избран с гласовете на област Хасково.

Водач на листата за 10 МИР- Кюстендил е Димчо Димчев, завършва специалност Аграрна икономика. Народен представител от 49 и 50 Народно събрание, избран с гласовете на област Кюстендил.

Водач на листата за 11 МИР – Ловеч и 15 МИР - Плевен е Ивелин Първанов. Участник в състава на първия български контингент в мироопазващата мисия в Камбоджа. Награден с медал на ООН „В служба на мира“. Писател-баталист, автор на първия български геополитически роман „Атентаторът“. Издал романа „Бойно охранение“ и „България в Световната война“ Народен представител от 48, 49 Народно събрание, избран с гласовете на област Плевен, а в 50 Народно събрание е избран с гласовете на област Ловеч.

Водач на листата за 13 МИР – Пазарджик е Стоян Таслаков. Бакалавър Бизнес администрация и управление, Магистър по управление на проекти, финансирани от структурните фондове на Европейския съюз. Народен представител с гласовете на област Пазарджик в 47, 49 и 50 Народно събрание и с гласовете на Пловдив област за 48 Народно събрание.

Водач на листата за 14 МИР -Кюстендил е Димо Дренчев. Завършил е висше образование - специалност. „Маркетинг“. Народен представител от 48, 49 и 50 Народно събрание, избран с гласовете на област Перник.

Водач на листата за 16 МИР – Пловдив град и 22 МИР - Смолян е Ангел Георгиев. Завършва във Великотърновски университет “Св. св. Кирил и Методий”, където придобива магистърска степен, специалност “Право”. Народен представител от 47, 48, 49 и 50 Народно събрание. Той е един от учредителите на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“. Завършил е Право във ВТУ.

Водач на листата за 17 МИР – Пловдив област е Кръстьо Врачев, инженер – технолог, завършил УХТ Пловдив. Народен представител от 49 и 50 Народно събрание, избран с гласовете на Пловдив-област.

Водач на листата за 18 МИР -Разград е Касим Садък, който е завършил Юридическия факултет на Русенски университет „Ангел Кънчев“, където защитава магистратура със специалност право.

Водач на листата за 19 МИР- Русе е Златан Златанов. Адвокат, член на адвокатска колегия Русе и на Адвокатския съвет, дългогодишен студентски лидер. Народен представител от 48, 49 и 50 Народно събрание.

Водач на листата на 20 МИР -Силистра е Маргарита Генчева. Завършила е висшето си образование със специалност Право на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ през 1991 г. Повече от 24 години работи като юрист. Народен представител в 48, 49 Народно събрание с гласовете на софиянци, а в 50 Народно събрание - от Силистра, където е и родното ѝ село Окорш.

Водач на листата за 21 МИР - Сливен е Климент Шопов. Той е инженер по образование, което получава в университет в Канада. Той е един от българите, които са се завърнали от чужбина в България, за да работят за страната ни. Народен представител от 49 и 50 Народно събрание, избран с гласовете на област Сливен.

Водач на листата за 26 МИР -София област е Ангел Славчев, член на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“. Магистър по бизнес икономика от Пловдивския университет Св.Паисий Хилендарски“ и Магистър по Киберсигурност от Военна академия „Г.С.Раковски“, гр.София. Народен представител в 50 Народно събрание.

Водач на листата за 27 МИР -Стара Загора е Искра Михайлова, специалист „Връзки с обществеността“, образователната си квалификация придобива в Бургаски университет. Народен представител в 47, 48, 49 и 50 Народно събрание, избрана с гласовете на област Стара Загора и единственият народен представител, успял да обедни всички политически партии около каузата за запазване на въглищните централи и независимата енергетика на България.

Водач на листата за 28 МИР – Търговище и 30 МИР - Шумен е Веселин Вешев. Предприемач, треньор и шампион по силов трибой. Народен представител от 49 и 50 Народно събрание.

Водач на листата на 31 МИР – Ямбол е Никола Димитров. Завършва висшето си образование в Технически университет – Варна, като инженер по комуникационна техника и технологии. Той е народен представител в 47, 48, 49 и 50 Народно събрание, избиран от област Ямбол

Последвайте канала на

Филип Епитропов
799 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
Успех на Възраждане

2024.09.16 | 22:24

22
Пълна подкрепа!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.09.16 | 23:56

24
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.09.16 | 22:20

20
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.09.16 | 23:55

23
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
СРЪБСКИ СВИ НИ

2024.09.16 | 22:23

21
ЩЕ КЕНДЗАТ В БЪЛГАРСКИТЕ МУЦУНИ :)
никога повече Американски ОКУПАТОР в България!

2024.09.16 | 22:19

19
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.09.16 | 22:19

18
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.09.16 | 22:19

17
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.09.16 | 21:45

10
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.09.16 | 22:19

16
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
БАБА

2024.09.16 | 22:00

15
В ЛИСТАТАСА;ПУТИН,МЕДВЕДЕВ,МИТРОФАНОВА,ОРБАН ,ВУЧИЧ...
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.09.16 | 21:45

11
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
КИРИЛЕНКО

2024.09.16 | 21:59

14
АКО ТЕ Е... БАЛ ПИЯН РУСНАК,ЗНАЧИ СИ МАЗОХИОСТ,ИСКАШ ОЩЕ!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.09.16 | 21:46

12
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
KIRILENKO

2024.09.16 | 21:58

13
ТИ СИ ТЪП БЪЛГАРСКИ ЦЪРВУЛ...
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.09.16 | 21:45

9
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

Добави коментар

Водещи новини