"Възраждане" ще има най-много съветници в Общинския съвет в Борован

  • 24 юни 2024 12:22

  • 499
  • 3
"Възраждане" ще има най-много съветници в Общинския съвет в Борован
© Булфото (архив)

ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ ще има най-много съветници в Общинския съвет в Борован, съобщиха за БТА от Общинската избирателна комисия (ОИК).

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1155

Според резултатите от проведените вчера нови местни избори, партията получава седем мандата. С четири мандата ще е ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и с по един – коалиция „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ и „Български гласъ“. От шестте формации, включили се в надпреварата, мандати не взимат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“.

ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ доминираше и на редовните местни избори 2023 г., следвана от местна коалиция „Съюз на демократичните сили“, в която влизаха седем формации, включително и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с

ВАС обяви за недействителен изборът на общински съветници в община Борован

До частичните местни избори се стигна след като Върховният административен съд отмени решение на Административен съд - Враца и обяви за недействителен избора на общински съветници в общината. В мотивите на ВАС се посочваше, че изборът в една от избирателните секции в село Малорад е изцяло опорочен, заради установеното чрез видеонаблюдение манипулиране на вече направения от избирателите вот. Случаят стана известен като „Бачи Цено“.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
499 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.06.24 | 12:29

1
пълни селяци хахахах

2024.06.24 | 17:20

3
горкия Борован...
ИБАНИЯ ПСИХИЧНО БОЛЕН ИЗРОД КАТИЛА

2024.06.24 | 12:45

2
КАТИЛА Е БЕЗОБИДЕН ПСИХО ЛАЙНЯР, НО ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАН, КАТО ПОМАГАЧ И СЛУГА НА ОКУПАТОРА САЩ!!!

Добави коментар

Водещи новини