Александър Симов: БСП се лута в мъглата, нужна е промяна

  • 20 юни 2024 18:13

  • 1343
  • 10
Александър Симов: БСП се лута в мъглата, нужна е промяна
© Кадър: БТВ

Не съм видял антининовска кампания. Няма приятелски огън по Нинова. Гледах Калоян Методиев сутринта и установих, че Холивуд много е загубил, че той не е отишъл там да пише сценарии за политически трилъри. Това заяви Александър Симов от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в предаването „Лице в лице” по БТВ.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е постига катастрофален резултат на изборите, след това Нинова подава оставка. След като е подала оставка, единствената възможна процедура, по която може да продължи напред БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е да се свика Национален съвет и там да се назначи някой от нейните заместници да изпълнява нейните функции до прекият избор. Къде тук е превратът?, попита той.

„Националният съвет се събра, избрахме Атанас Зафиров за изпълняващ функциите на председател и започнахме първоначалния анализ на това защо БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е понесе такъв удар на тези избори – 151 000 гласа – това е историческото дъно. В тази дискусии се появи темата за катастрофалните грешки на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е на тези избори, а именно появата на Калоян Методиев в листата. В БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е има много грешки, които трябва да анализираме. Темата защо той и как той присъстваше на всички мои срещи с избиратели. Защо един бивш седесар трябва да е лице на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е? Всички научихме, че той е там, докато тази листа не беше регистрирана в ЦИК. Има нарушаване на процедурите на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и нарушаване на политическата автентичност на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, което е чувствителна тема за избирателите ни”, обясни социалистът.

Нинова: Борисов се страхува от Пеевски, търси партньор за параван

„Моите обяснения са следните – от 2021 г. насам БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е на всички поредни избори е с резултати надолу. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е така и не се научи да провежда истински кампании. В последните три години БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е се опитваше да налучква обществените настроения, да намери тема, която да закачи политически активните, вместо да предложи своя платформа за реорганизация на държавата и да чака хората сами да я открият. Това е като лутане в мъглата. Една партия започва да се лута, когато престане да вярва в своите идейни основи”, изтъкна Симов.

„Проблемът в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е следният – от избори на избори губим резултати. Кога трябваше да бъде направена тази промяна? БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е изгуби посоката си на истинска лява и социалистическа партия. Тя често пъти попадаше в плен на една илюзия. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, за да бъде автентична трябва да иска радикална промяна на икономическата система и да бъде вярна на принципите си”, каза още Александър Симов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1343 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
К.ур за БКП-БСП

2024.06.21 | 23:07

10
чегъртахте, чегъртахте и се изчегъртахте мамка ви да е.ба и на кремълските л.айнени под.логи!

2024.06.21 | 09:26

9
Всички червени да имат избор: или в затвора до живот, или еднопосочно към московие с каквото могат да носят сами в ръцете си.

2024.06.21 | 00:23

8
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.06.20 | 20:36

7
СТИГА СИ ГО УВЪРТАЛ ГЪ ЗОЛИЗНИК , ИСТОРИЧЕСКА ГРЕШКА Е НАЗНАЧАВАНЕТО НА МАНАСТИРСКАТА БИВОЛИЦА.

2024.06.20 | 20:03

6
Респект към партия величие!
пенс'ия

2024.06.20 | 19:58

5
Ми да ИЗЛИЗАТ,на,,дюшеци''.Ма нема мандри,кво ши ручат.ЖИВОТНОВЪДСТВО,също.
Благоизтезар

2024.06.20 | 19:26

4
НАПРАВО.СЕ.ИЗГУБИ.В.МЪГЛАТА

2024.06.20 | 18:51

3
Чаушеску чака всички от БCП в пъkълa.
знаещ

2024.06.20 | 18:30

2
митрофанова ще ви напъти.
бсп

2024.06.20 | 18:25

1
да гледат съветския мултфилм "Ежик в тумане".

Добави коментар

Водещи новини