Проф. Росен Стоянов: Предполагам, че ще се случат още оставки

  • 11 юни 2024 20:48

  • 2251
  • 6
Проф. Росен Стоянов: Предполагам, че ще се случат още оставки
© Нова телевизия

Подадените оставки от лидерите на "Да, Бълграия" - Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, и на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, коментираха пред Нова телевизия университетските преподаватели проф. Росен Стоянов от Нов български университет и доц. Татяна Буруджиева от СУ "Св. Климент Охридски".

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 898

Оставките в политиката се подават по няколко причини. Първата е, за да е гарантирано, че пак теб ще изберат. Втората е, за да се спасиш от нещо. А третата е, за да отвориш политически хоризонт, който си запушил, каза доц. Буруджиева.

Днес има добра новина за хората от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и "Левицата" – получиха оставката на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за преди БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да стане парламентарна сила, добави тя.

Корнелия Нинова подаде оставка

По думите на проф. Стоянов наблюдаваме изключително ниска легитимност на парламента.

Това означава, че разговорът за перспективите за ново правителство трябва да бъде предшестван от легитимация на новото лидерство на всички нива при всички онези, които катастрофално загубиха доверието на избирателите. След първите две оставки предполагам, че е необходимо и ще се случат още една-две, заяви преподавателят.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2251 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
К.ур за п.уткин

2024.06.12 | 00:19

6
майко мила и тоя австралопитек е професор. Само изрода на п.утята тука остава да стане професор и България ще цъфне и върже!

2024.06.11 | 23:50

5
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

2024.06.11 | 22:55

4
РУСИЯ Гарант за Мира и СИГУРНОСТТА в Европа и СВЕТА! ИЗЛИЗАНЕ от ЕС и НАТО, прекъсване на отношенията ни със САЩ и ВЕЛИКОБРИТАНИЯ! ВЛИЗАНЕ в БРИКС! Ако ГЕРБ СДС ДПС ПП ДБ ИТН ВЕЛИЧИЕ направят ЕВРОНАТО правителство ще ни ВКАРАТ във ВОЙНАТА с БРАТСКИТЕ НИ СЛАВЯНСКИ ДЪРЖАВИ РУСИЯ, СЪРБИЯ и БЮРМ по Заповед на АГРЕСОРА и ОКУПАТОР САЩ на цяла ЕВРОПА и БАЛКАНИТЕ. ТРЯБВА ДА НЕ ДОПУСНЕМ ТАКОВА ПРАВИТЕЛСТВО ДА БЪДЕ СЪЗДАДЕНО и ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ! ИЗЛИЗАНЕ от ЕС и НАТО, прекъсване на отношенията ни със САЩ и ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. ВЛИЗАНЕ в БРИКС!

2024.06.11 | 22:43

3
ИЗЛИЗАНЕ от ЕС и НАТО, прекъсване на отношенията ни със САЩ и ВЕЛИКОБРИТАНИЯ! ВЛИЗАНЕ в БРИКС! Ако ГЕРБ СДС ДПС ПП ДБ ИТН ВЕЛИЧИЕ направят ЕВРОНАТО правителство ще ни ВКАРАТ във ВОЙНАТА с БРАТСКИТЕ НИ СЛАВЯНСКИ ДЪРЖАВИ РУСИЯ, СЪРБИЯ и БЮРМ по Заповед на АГРЕСОРА и ОКУПАТОР САЩ на цяла ЕВРОПА и БАЛКАНИТЕ. ТРЯБВА ДА НЕ ДОПУСНЕМ ТАКОВА ПРАВИТЕЛСТВО ДА БЪДЕ СЪЗДАДЕНО и ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ! ИЗЛИЗАНЕ от ЕС и НАТО, прекъсване на отношенията ни със САЩ и ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. ВЛИЗАНЕ в БРИКС!
????

2024.06.11 | 21:11

2
А, "ДРУГАРИТЕ-евроантлантици" Борисов с ИМУНИТЕТ и МАГНИТСКИ, пардон Пеевски, ще подадът ли ОСТАВКИ???? ПРЕДСТАВЯТЕ ли си КАКВО ОТПУШВАНЕ ще НАСТАНЕ???? КАКВО ВСЕНАРОДНО ВЕСЕЛИЕ и ПРАЗНЕНСТВА ще ЗАПОЧНАТ???? А, ако и ОТИДАТ при Бай Ставри, това ще е нещо ВЕЛИКО-ПРЕРАЖДАНЕ на България!!! НОВА България!!! Дай Боже!!!

2024.06.11 | 21:03

1
Атанас Атанасов няма да си подаде оставката. той се надява да стане лидер на ДБ. Имат проблем, как да разбият коалицията с ПП. те знаят много техни тайни.

Добави коментар

Водещи новини