Ваня Григорова: Държавата не е лош стопанин, лоши са стопаните, които избираме да ни управляват

  • 09 юни 2024 10:23

  • 515
  • 4
Ваня Григорова: Държавата не е лош стопанин, лоши са стопаните, които избираме да ни управляват
© Нова телевизия

Надявам се работещите хора, които носят държавата на гърба си, както и тези, които си правят експерименти с тях, да познаят автентичните си представители. Така в НС да има представители и на работещите български граждани. Надявам се да обърнем внимание и на това, че трябва да има мир в страната, защото военолюбците вземат превес. Това заяви Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на от „Солидарна България” пред Нова.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 898

Тя избра да гласува с хартиена бюлетина: „Вече повече от половин година продължава делото в София именно заради машинното гласуване. Изборите в София ни бяха откраднати с машините.”

„Заложници сме, опасявам се, на едни манипулатори, които с клик могат да променят резултатите, волята на хората. Получихме вече няколко сигнали за хора, които гласуват и на двата избора, но получават само една разписка. Обръщам се към хората – ако гласувате с машина, но тя не отрази вашия вот, имате право на още едно гласуване с хартия. Надявам се поне на тези избори ЦИК да не излезе в края на деня, че разпечатките от машини без печат са валидни. Това бе ключовото за това в София все още да има спор кой е истинският избран кмет”, допълни тя.

Премиерът Главчев: Гласувах за по-добра България

„Държавата не е лош стопанин, лоши са стопаните, които избираме да ни управляват”, каза още Григорова.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
515 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ГОВОРЕЩО ЖИВОТНО ГАДНО

2024.06.09 | 13:59

4
СМЪР Т НА БЪЛГАРИЯ!
потрес!

2024.06.09 | 10:44

1
Абе, КОЙ излъга тази нагла и безсрамна циганка, че ще стане депутат? КОЙ? Ега ти държавата, и до циганите ли опряхме да ни управляват? Опомнете се, българи, има още време, опомнете се!
тото

2024.06.09 | 10:46

3
Браво!!!!!!!!!!!!!!!!!!
БЪЛГАРИН

2024.06.09 | 10:46

2
Циганката се нгълтала с лафове ,като патка с горещи лайна!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини