ГЕРБ-София: Българите трябва да са здрави, а не излекувани!

  • 07 юни 2024 18:50

  • 379
  • 9
ГЕРБ-София: Българите трябва да са здрави, а не излекувани!
© ГЕРБ

Българите трябва да са здрави, а не излекувани. Здравеопазването е един от най-важните приоритети на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и затова днес бе проведена среща с над 150 представители на здравните заведения и организации в София. На срещата присъстваха бившият министър на здравеопазването Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г., както и кандидатите за народни представители Георги Георгиев, Рая Назарян, Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, д-р Лъчезар Иванов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 898

В управленската програма на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са заложени ключови приоритети, които да поставят здравето на хората на първо място. Ето и част от тях:

1. Нов модел на здравеопазване - профилактика и промоция на здравето. За нас е от изключителна важност да се грижим за здравето на хората, преди да се наложи лечение. Затова акцентираме на профилактиката и промоцията на здравословния начин на живот. Така ще работим, за да подобрим качеството на живот на всеки гражданин.

2. Здравната система да бъде достъпна, всеобхватна, справедлива и устойчива с универсално здравно покритие.

3. България трябва да бъде активен участник в Европейския здравен съюз. Ще работим за създаването на европейско пространство за здравна информация, като гарантираме сигурността на здравните данни и обмена на информация в рамките на ЕС. 

ГЕРБ се ангажира с намаляване на бюрокрацията и стимулиране на инвестициите

4. Ангажирани сме с интеграцията на България в европейските здравни инициативи като Европейски орган за подготвеност и реакция при извънредни здравни ситуации (HERA), Европейския план за борба с рака и Агенцията на ЕС по наркотиците (EUDA). Това ще ни позволи да сме по-подготвени и ефективни в справянето с извънредни здравни ситуации и борбата с рака.

5. Трябва да се борим със зависимостите сред децата. Нашата програма включва конкретни мерки за борба със зависимостите сред децата, като наркотици, енергийни напитки, електронни устройства и тютюнопушене. Важно е да защитим нашите деца и да им осигурим здравословна и безопасна среда за растеж и развитие.

„Здравето на хората е основен приоритет за нас и вярваме, че с тези мерки ще успеем да подобрим качеството на живот на всеки българин.“, категорични са от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и добавят: „Имаме нужда от вашата подкрепа. Тази неделя гласувайте за ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на с номер 22 в бюлетината за стабилна България в сигурна Европа.“

Последвайте канала на

Филип Епитропов
379 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2024.06.07 | 23:21

9
Съвременната медицина не е излекувала ни един човек. Създават наркомани до живот.

2024.06.07 | 22:29

8
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.06.07 | 19:31

4
taq podgotvenost pri izvanredni zdravni situacii mi zvuchi kato lokdauni i nasilstveno bodene

2024.06.07 | 19:51

7
Точно това пак подготвят може бе.. ако мине
Плешивия гей

2024.06.07 | 19:34

6
какво змийско костюмче е сложил , долен селяндур
Така е

2024.06.07 | 18:58

1
щото гейрб затвори болниците и сега или си здрав, или умираш.
до долния посран минетчия гербав

2024.06.07 | 19:32

5
мен не ме мисли, аз съм добре, вие свините от бостаня да му мислите.

2024.06.07 | 19:06

2
умри здрав.

2024.06.07 | 19:18

3
Сите бугари пушат

Добави коментар

Водещи новини