Томислав Дончев: Кампанията на ГЕРБ е далеч по-скромна от тази на ПП

  • 07 юни 2024 17:52

  • 1716
  • 22
Томислав Дончев: Кампанията на ГЕРБ е далеч по-скромна от тази на ПП
© Кадър: БТВ

Тази кампания беше забележителна. До голяма степен заради липсата на контакт между участниците в предизборната кампания. Изборите са време, в което трябва да представиш своите кандидати, вместо да се отъждествяваш чрез отрицанието на другите. Ние сме в режим на предозирана демокрация. Всички са уморени – и хората, и участниците в изборния процес. Въртят се стари опорни точки, но имаше едно по-зряло ниво на реализъм. Има промяна и в хората. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и водач на листата в Габрово Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 898

„Има очакване за нормално правителство с пълен мандат, което ще си върши работата. Хората са погнусени от политическите скандали. Хората се интересуват от всички спрени инвестиции, от инфраструктурните проекти, от икономическата ситуация в страната и са изплашени от това, което се случва около нас“, поясни той.

„Това да плашиш хората е ниска политическа технология и не прави чест на тези политици. Не, че ситуацията не е тревожна. Българинът е уплашен. Конфликтът е пределно близо до границите ни:, изтъкна Дончев.

"Екзакта": ГЕРБ е сигурният победител на изборите, битката за второто място е безмилостна

На въпрос дали ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са склонни да работят отново с представители на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" (ПП), Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник заяви: „Ние сме по-скоро толерантни. На въпроса дали е възможно ново партньорство с ПП-ДБ, отговорът е труден и нееднозначен. Трябва да бъде намерена формула, която е естествена. Политиците правят една честа грешка – подценяват хората. Последната година бяхме свидетели на една крива конструкция,която не свърши почти нищо. Партньорствата в следващия парламент или са много трудни или невъзможни. Ние разговори за коалиция не сме водили с никого“, разясни той.

„Кампанията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е далеч по-скромна от тази на ПП“, обобщи Дончев и даде пример с броя на билбордовете в София и призова да се направи проверка.

Той бе категоричен, че този път трябва да бъде сформирано правителство. „Не е хубаво да се започва с червени линии. От разговорите ни с хората си, ние трябва да пазим достойнството им, което не включва, ние да се откажем от първенството си в полза на втория“, заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Габрово.

„Трябва да направим невъзможното, за да прекъснем този цикъл от избори. Ние сме на косъм от това да си кажат хората, че няма полза от избори. Върнахме се в началото на 90-те години, когато се мразехме на политически признак. За да върви напред България не може да носи толкова много омраза“, подчерта Дончев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1716 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
патриот

2024.06.08 | 07:07

22
лъжец

2024.06.07 | 21:44

21
ГЕРБ НЕ Е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ ВЕЧЕ

2024.06.07 | 21:41

20
КРАДЕЦ

2024.06.07 | 21:38

19
В Русия има едни джуже и в БГ има едно и тое в герб.

2024.06.07 | 21:34

18
КО ТО И ДА СЕ СЛУЧИ , НИЕ ОТ ГРОБ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ЛИЖЕМ ДИР НИКА НА ТИКВОЧА , ОТИ ИНАЧЕ ТРЯБВА ДА ОДИМ ДА КОПАМЕ НА КЪРА.

2024.06.07 | 21:31

17
ГЕРБ СДС ДПС ПП ДБ СС ВМРО ЗЕЛЕНИ СИНЯ БЪЛГАРИЯ, ако съставят Правителство ще ВКАРАТ БЪЛГАРИЯ във ВОЙНАТА с РУСИЯ и ЩЕ ПРЕДОСТАВЯТ ТЕРИТОРИЯТА и ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО на БЪЛГАРИЯ за НАНАСЯНЕ на УДАРИ по РУСИЯ с НАПАДАТЕЛНИ ОРЪЖИЯ. БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЙТЕ ТВЪРДО ПРОТИВ ТЕЗИ ПАРТИИ ИЛИ ВЪОБЩЕ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ....

2024.06.07 | 21:30

16
ГЕРБ СДС ДПС ПП ДБ СС ВМРО ЗЕЛЕНИ СИНЯ БЪЛГАРИЯ, ако съставят Правителство ще ВКАРАТ БЪЛГАРИЯ в ВОЙНАТА с РУСИЯ и ЩЕ ПРЕДОСТАВЯТ ТЕРИТОРИЯТА и ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО на БЪЛГАРИЯ за НАНАСЯНЕ на УДАРИ по РУСИЯ с НАПАДАТЕЛНИ ОРЪЖИЯ. БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЙТЕ ТВЪРДО ПРОТИВ ТЕЗИ ПАРТИИ ИЛИ ВЪОБЩЕ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ....
????

2024.06.07 | 21:10

15
Е, как няма да е СКРОМНА кампанията на ШАЙКАТА ОПГ"герб", като НАВСЯКЪДЕ те ПИТАТ:КЪДЕ е ЕЛЕКТРОННОТО УПРАВЛЕНИЕ и КЪДЕ ПОТЪНАХА ПАРИТЕ за НЕГО, нали така Дончев?!

2024.06.07 | 20:03

14
Кампанията ви е една и съща от 7-8 години назад взе едно слушаме един и същи запис за някакъв хаос!

2024.06.07 | 19:31

13
grobarski bokluk pri 300000 kupeni glasove ne vi e nujna nikakva kampania

Добави коментар

Водещи новини