Тодор Батков-син: Отварянето на ГКПП "Рудозем-Ксанти" ще има огромен ефект върху местната икономика

  • 07 юни 2024 13:32

  • 408
  • 2
Тодор Батков-син: Отварянето на ГКПП "Рудозем-Ксанти" ще има огромен ефект върху местната икономика
©

С традиционни родопски ястия – пареник и пататник - посрещнаха в с. Чепинци кандидата за депутат от гражданската квота на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Тодор Батков-син, който е с преференция 102 и номер 22 в листата.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 895

Чепинци е сред големите села в областта-с над 2600 жители, с напредничаво училище и успешен клуб по хокей на трева, който е дал много състезатели на националния отбор.

„Благодаря за прекрасната храна и уникалното гостоприемство, с което се славят Родопите. Направихме свежа положителна кампания, вдъхнахме доверие на хората, че ще си изпълним ангажиментите и най-вече успяхме да накараме хората да мечтаят за един по-добър и достоен живот“, каза Тодор Батков -син.

Той напомни отново приоритетите, които са важни за община Рудозем и околните села – инфраструктурните проекти, които са артериите на икономиката и отварянето на границата „Рудозем-Ксанти“. „Когато това се случи, ефектът за Чепинци, Рудозем и цялата област ще бъде моментален и огромен-човекопоток, туристи, стокообмен, търговия. Така, че подготвяйте се да работите по-усилено, защото обменът с Гърция ще стане сериозен“, каза Тодор Батков-син пред хората.

Той отново призова в неделя да се гласува за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. „Ако не гласувате, тогава друг решава вместо нас – решават хората, които се страхуват и хората, които си продават гласа“, каза още Батков-син.

*Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
408 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.06.07 | 18:59

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.06.07 | 15:29

1
Мхм ще може да усвоявате "лични" средства. Яли сме ги вафлите.

Добави коментар

Водещи новини