Делян Пеевски, председател на ДПС, посети Разград

  • 06 юни 2024 13:11

  • 229
  • 0
Делян Пеевски, председател на ДПС, посети Разград
© ДПС

Работна среща с актива на ДПС от областите Разград, Силистра и Русе проведе председателят на ДПС Делян Пеевски.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 899

Вие сте на ход, обърна се лидерът към структурите, които го информираха за хода на предизборната кампания и очакванията на избирателите. Важното е хората да виждат какво правим и да са доволни, напомни Делян Пеевски.

Председателят на ДПС Делян Пеевски посети Шумен

На срещата присъстваха и председателят на ДПС, водач на листата на ДПС за членове за Европейския парламент, водач на листите на ДПС в Разград и Силистра доц. д-р Джевдет Чакъров, зам.-председателите на ДПС Йордан Цонев, Халил Летифов и Станислав Анастасов,  кметът на община Белица и член на ЦОБ на ДПС Радослав Ревански, водача на листата на ДПС в Русе Ализан Яхова, народният представител Ахмед Ахмедов, областният председател на ДПС Разград Мехмед Салим, областният председател на ДПС Силистра Сезгин Галиб, областният председател на ДПС Русе Айдоан Джелил, кметовете на община Исперих - Белгин Шукри, на Кубрат - Алкин Неби, на Лозница - Севгин Шукри, на Завет - Ахтер Велиев, на Самуил - Джевдет Азис, на Цар Калоян - Дауд Аляовлу, на Ветово - д-р Мехмед Мехмед, на Главиница - Неждет Джевдет, на Дулово - Невхис Мустафа, на Ситово - Сезгин Алиибрям и кандидатите за народни представители от областите  Разград, Силистра и Русе.

Председателят на ДПС Делян Пеевски посети новостроящия се православен храм “Св. Цар Борис - Михаил Покръстител”, както и Ахмед бей джамия в Разград.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
229 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини