Маноил Манев (ГЕРБ-СДС): Абсолютен нонсенс е идеята за обединяване на цивилното и военното разузнаване

  • 01 юни 2024 19:12

  • 957
  • 15
Маноил Манев (ГЕРБ-СДС): Абсолютен нонсенс е идеята за обединяване на цивилното и военното разузнаване
© Кадър: Нова телевизия

„Абсолютен нонсенс е искането за обединяване на цивилното и на военното разузнаване. На територията на Европа се води пълномащабна война. В такава ситуация военното разузнаване има други методи, функции. Какъв е смисълът? Дали тази идея не цели налагане на контрол”. Това заяви кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Маноил Манев в предаването "Офанзива" по Нова нюз.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 883

Думите му са по повод обсъжданите промени в службите и в настоящото Народно събрание.

„В НСО реформи могат да бъдат извършвани от законови, тактическа, оперативна гледна точка. Наскоро имаше инцидент в Словакия – беше прострелян премиерът Роберт Фицо. Там видяхме, че службите за охрана имат нужда от преобучение”, каза експертът политик.

Бившият шеф на ДАНС Цветлин Йовчев се обзаложи за изтеклите записи: В службите няма толкова глупав човек

Относно записите, които излязоха в публичното пространство, той обясни, че подобен стил на общуване и ценности не са от настоящата кампания.

„Това, което сега излиза, не е било скривано от българското общество. През тези 9 месеца ние бяхме буфера, който е спирал голяма част от тези щения (на ПП-ДБ) да се случат. Тези хора нямат притеснения от правилата. Ние ги спирахме, ако не беше така, смените на шефовете на службите щяха да се случат. Това беше единственият шанс да има управление на страната и да има възпиране”, обясни Маноил Манев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
957 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2024.06.01 | 20:39

7
"На изборите за Европейски парламент (6-9 юни) ще се опитаме да спрем този влак. Трябва да натиснем аварийната спирачка, за да могат поне тези, които искат, да слязат и да стоят далеч от войната", е заявил още той.

2024.06.02 | 12:26

15
Напускайте - куфар - перон - москва.

2024.06.01 | 23:02

14
❤️Здравейте) Казвам се Джулия, на 23 години съм) Амбициозен 18+ еро модел) Харесва ми да правя голи снимки) Моля, оценете снимките ми ➤ Ja.cat/id398062

2024.06.01 | 21:04

13
Унгарският народ излезе на Марш за мир срещу участието на Запада във войната в Украйна

2024.06.01 | 20:50

12
защо няма да отида на ботевия площад довечера - автор - милена върбанова

2024.06.01 | 20:49

11
Пенсионираният полковник от британската армия, известен военен експерт Глен Грант, в интервю за украинската медия Espresso е заявил, че "бавно, но сигурно се придвижваме към точката, в която европейските войски ще бъдат принудени да участват във военните действия в Украйна".

2024.06.01 | 20:43

10
Пенсионираният полковник от британската армия, известен военен експерт Глен Грант, в интервю за украинската медия Espresso е заявил, че "бавно, но сигурно се придвижваме към точката, в която европейските войски ще бъдат принудени да участват във военните действия в Украйна".

2024.06.01 | 20:42

9
знаем си наш маноилчо. тъп се роди, тъп ще си остане.

2024.06.01 | 20:38

6
Според Орбан е необходимо да се "предотврати осъществяването на опасните планове на ЕС и НАТО, водещи до разрастване на конфликта в Украйна", и на предстоящите избори за Европейски парламент да се гласува за партии, които се застъпват за мир, а не за война Изброявайки "военните планове на Запада, които включват изпращане на войски в Украйна и снабдяване с още повече оръжия", Орбан е заявил, че "Европа се готви за война и всеки ден преминава нов етап по пътя към ада". Според него "Европа бърза към война към унищожението си във влак, чиито спирачки са отказали и машинистът е полудял" и това трябва да се предотврати.

2024.06.01 | 20:41

8
БРАВОООО

2024.06.01 | 20:33

5
"Унгарското правителство иска да попречи на Европа да влезе във война с Русия и знае как да го направи". Това е заявил унгарският премиер Виктор Орбан, говорейки на предизборен митинг, който се е провел на остров Маргит на река Дунав след "Марша на мира в подкрепа на политиката на правителството срещу ескалацията на конфликта в Украйна", предаде MTVA.

2024.06.01 | 20:27

4
НАТО не е СЪЮЗ, а НАПАДАТЕЛНА ЧАСТНА ВОЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ - КОРПОРАЦИЯ ОТ ЧАСТНИ ФИРМИ ЗА ОРЪЖИЕ НА ЕВРЕИТЕ ЦИОНИСТИ - ЕВРОПЕЙЦИТЕ - КРАЛСКИТЕ ЕВРЕИ ФРАНКО-ГЕРМАНО-АНГЛИ, ПОДСТРЕКАВАЩИ и ВОДЕЩИ ВСИЧКИ ВОЙНИ ВЪВ СВЕТА. ТЕ СА ОТ ЗАРА - син на ЮДА, ЗАПАДНОТО КОЛЯНО НА ЮДА - ЕВРОПЕЙСКОТО, а ИЗРАЕЛ е от ФЕРЕС-ПЕРЕС-ФАРАС другия син на ЮДА. ДАВИД е от това ФАРИСЕЙСКО КОЛЯНО. НАТО ВОДЕШЕ РАЗМИРИЦИ в ЮГОСЛАВИЯ чрез БОСНЕНСКИТЕ СЕПАРАТИСТИ. ГЕНОЦИД НЕ Е ИМАЛО, ЮГОСЛАВИЯ - СЪРБИЯ РЕАГИРА, КАКТО Е РЕДНО! НАТО ВОДИ ВОЙНАТА СРЕЩУ СЪРБИЯ в защита на КОСОВСКИТЕ СЕПАРАТИСТИ. НАТО КОРПОРАТИВНАТА ЧАСТНА ОРГАНИЗАЦИЯ ВОДИ ВОЙНИ ПРОТИВ НАРОДНИТЕ МАСИ В ДЪРЖАВИТЕ. НАТО СА МАЛЦИНСТВО, ЗАТОВА СА ДИКТАТУРА! НАТО ВОДИ ВОЙНАТА В УКРАЙНА срещу РУСИЯ чрез УКРАИНСКИТЕ СЕПАРАТИСТИ взели ВЛАСТТА в УКРАЙНА с ПОРОШЕНКО в 2014г. с ПРЕВРАТ. Ше бе ци ГЕРБ СДС ДПС ПП ДБ ЗЕЛЕНИ и СИНИ, ако съставят Правителство след 9 юни 2024г.ще изпълнят Указанията и Заповедите на НАТО СТОЛТЕНБЕРГА за ИЗПРАЩАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ВОЙСКИ в УКРАЙНА и ПРЕДОСТАВЯНЕ на ТЕРИТОРИЯТА и ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО на БЪЛГАРИЯ за НАНАСЯНЕ на УДАРИ по РУСИЯ от БЪЛГАРИЯ с ЗАПАДНИ ОРЪЖИЯ и РАКЕТИ. ТОВА ЗАПОВЯДА НАТО СТОЛТЕНБЕРГА на ГЕРБ ШЕ БЕ ЦИ и КОАЛИЦИИ на 27.05.24г. ТАКА ЧЕ МИСЛЕТЕ СЛАВЯНО - БЪЛГАРИ ГРАЖДАНИ и НЕРОБИ, ГЛАСУВАЙТЕ ТВЪРДО ПРОТИВ ТЕЗИ ПАРТИИ, ИМА ДОСТАТЪЧНО ПАРТИИ от ВЪЗРАЖДАНЕ до ВЪЗРАЖДАНЕ на ОТЕЧЕСТВОТО.... НАЙ ДОБРЕ И ТВЪРДО Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

Добави коментар

Водещи новини