Тодор Батков-син поиска обяснение от Общинския съвет на Девин заради село Брезе

  • 31 май 2024 17:21

  • 600
  • 0
Тодор Батков-син поиска обяснение от Общинския съвет на Девин заради село Брезе
©

Община Девин получи над 10 млн. целево финансиране от държавата за инфраструктурни обекти и за пореден път Брезе не е включено, което за мен е потресаващо. И докато се правят тротоари и градинки в града, в селото хората мизерстват.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 895

„Провокира ме обезверението, отчаянието и тотална липса на грижи към жителите на село Брезе. Преди дни посетих селото и бях потресен от условията за живот там. При по-сериозни валежи се получават големи наводнения заради старата канализация, която е запушена, пътят за гробищата е блокиран заради срутена подпорна стена - починалите в селото ги носят на ръце до гробището, което е непростим грях. Наскоро е имало пожар в селото, който не е бил потушен поради напълно компрометираната улична мрежа.

"Хората от Брезе не са втора категория граждани. Всеки има право на достоен живот, справедливи доходи и еднакво третиране от администрацията и равнопоставеност пред закона и властта“, обърна се към Общинския съвет и кмета Батков-син. 

Тодор Батков-син: Качественото средно образование е най-големият актив на Смолян и региона

„40 минутна буря ни постави на колене, всички канали и шахти са запушени, водата отнесе и малкото асфалт, който имат улиците. Как може да живееш в къща, чийто приземен етаж е наводнен с отходни води. Не ми си мисли за следващия дъжд, който ще дойде. Искам да ми кажете конкретно в ден и час кога ще започне да се прави нещо за Брезе. От дъжд на дъжд положението в селото става все по-тежко“, изрази притесненията си Ирина Кочовска - Кмет на село Брезе.

Тодор Батков-син подчерта, че не смята липсата на отношение към селото за тенденциозна, тъй като вярва, че общинските съветници и кметът са честни и справедливи хора, които не дискриминират по партийна линия и са готови да помагат на кметове от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Кметът на Община Девин - Здравко Иванов пое ангажимент в понеделник сутринта да изпрати екип на общинското предприятие, който да извърши спешни ремонтни дейности и пожела успех на Тодор Батков на парламентарните избори, изявявайки желание ползотворната им работа да продължи и в бъдеще.

„Благодаря ви, че се застъпвате за едно малко село, г-н Батков и призовавам всички ви подкрепят на предстоящите избори“, призова Ирина Кочовска.

Тодор Батков-син е с преференция 102 в листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на с номер 22 в бюлетината. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
600 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини