Делян Пеевски от Хасково: Можем да направим още повече - да отваряме работни места, да виждат смисъл младите да бъдат в ДПС

  • 30 май 2024 20:08

  • 1052
  • 5
Делян Пеевски от Хасково: Можем да направим още повече - да отваряме работни места, да виждат смисъл младите да бъдат в ДПС
© Пресцентър ДПС

Всичко, което е нужно за област Хасково, го правим. Трябва кметовете да са доволни, вие да сте доволни и най-вече хората да са доволни. Очаквам да сте третата област в държавата, по резултат за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. С тези думи започна срещата с актива на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в област Хасково председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, съобщиха от пресцентъра на партията.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 901

Най-важното за мен са нашите хора по места, да сме близо до тях,  да живеят все по-добре в местата, които управлява ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, да виждат всички какво прави ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и да искат да бъдат заедно с нас. Защото когато хората ни подкрепят ще ставаме все по-силни и ще можем да растем, подчерта лидерът.

Имаме исторически шанс да бъдем там, където трябва. От всички нас зависи това да го направим, подчерта председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Виждате през последната една година нещата не са същите за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Имаме вече уважението, което трябваше отдавна да го получим. Всички разбраха, че нашите хора не са втора класа, а са първа класа. Всички вие ще получите необходимото уважение като хората на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, като достойни български граждани, подчерта Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Делян Пеевски от Кърджали: Хората са нашият мощен гръб! Готови сме да управляваме, заедно с хората-имаме какво да дадем на България!

В последната година направихме много за нашите кметове, за вас реално, за да се подобряват нещата. Може да направим още повече, трябва да отваряме работни места, трябва да виждат смисъл младите да бъдат в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Те са моята надежда. И се надявам ,след като влезем във властта, те да заемат своите достойни места в управлението, за да може да са следващата смяна, която ще управлява ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Защото само ако разширяваме младежката ни база, ние ще бъдем една голяма партия. За да се случи това, отпред трябва да сте вие, младежите. Разчитам на вас, призова Пеевски.

На предизборната среща присъстваха зам.-председателите на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на, Халил Летифов и Станислав АнастасовСтанислав Анастасов Станислав Анастасов - министър на околната среда и водите в правителството на Пламен, който е и водач на листата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в Хасково, кметовете на Стамболово - Аднан Йълдъз,  Минерални бани - Мюмюн Искендер, Маджарово - Ерджан Юсуф, членът на ЦОБ и кмет на Белица Радослав Ревански, както и кандидатите за народни представители от листата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в област Хасково Мюмюн Мюмюн, Серкант Сейдамед, Мехмед Лятиф, Йозджан Мехмед, Гюнер Зейнал, Сание Иса, Евгени Кисимов, Байрам Реджеб, Симеон Ангелов, Мухлис Сербест, Иса Делиимамов, Гюлай Фейзи, Лезие Емин, Зелие Мюмюн и Братан Шекеров и областният председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Хасково Мехмед Атаман.

Последвайте канала на

Novini.bg
1052 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Къде

2024.05.31 | 10:08

5
е картечаря, защо се бави
тиквата

2024.05.30 | 20:41

1
ЩЕ ВИ ПРЕКРЪСТИМ И ОБРАТНО В ТУРЦИЯ
Г

2024.05.30 | 22:23

4
Аз ще ти прекръстят женкати мазна мазен лайновоз
Пешо

2024.05.30 | 21:15

3
Но КОЕ "дпс"?! " дпс-МАГНИТСКИ", "дпс-Чакъров" или "Н-дпс"?! А, Що е ТО " дпс" ????!!!
тиквата

2024.05.30 | 20:44

2
НЕЗАКОНОНТО КОПЕЛЕ Н АДОГАН ЦИГАНИННА ШИШИ

Добави коментар

Водещи новини