Борисов призова за смирение и обяви: Ще ръкопляскам на тази партия, която вкара 121 депутата в НС

  • 30 май 2024 18:20

  • 6016
  • 62
Борисов призова за смирение и обяви: Ще ръкопляскам на тази партия, която вкара 121 депутата в НС
© Bulphoto (архив)

ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на представя кандидатите си за народни представители от 23, 24 и 25 МИР София. Това се случва в зала 3 на НДК пред над 1200 членове и симпатизанти на партията, предаде репортер на Novini.bg.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 895

"През последните седмици всички ние се срещаме със стотици граждани. Десетки пъти чуваме едно и също: "Хайде, заемайте се вече с управлението, време е тези от "Промяната" да си ходят. Онзи ден г-н Денков гордо обяснява, че България била привлякла 7 млрд. преки чуждестранни инвестиции. Оказва се, че от тези 7 млрд. лв. 6 млрд. лв. не са привлечени инвестиции отвън, а реинвестирана печалба на български фирми", посочи общинският съветник в СОС Георги Георгиев, който е и водач на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за 23 МИР.

Той обърна внимание на случващото се в общината. "Промяната" си назначава шеф на гробищата и същият този кадър на "Промяната" дава поръчкаа на брат си, баща си и сина си", разкри доскорошният общински съветник, а сега кандидат-депутат. "Тези хора искат да овладеят КПКОНПИ, искат да овладеят регулаторите. Няма как да се случи. Гражданите го виждат, хората са омерзени", подчерта Георги Георгиев.

Борисов скочи остро на акад. Денков: Направих те премиер, а едно „Мерси“ не каза. За теб съм г-н Борисов!

На сцената излезе водачът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в 24 МИР-София Рая Назарян. "Беше ни внушавано, че съдебната реформа и смяната на регулаторните органи ще решат всички проблеми на България. Основният акцент беше политици да се вкарват в затвора, без значение дали има или няма доказателства. Вместо реформа, сме свидетели на видим регрес", категорична е тя. По думите ѝ с опит, с лидерство, с идеи ще бъде сложен край на експериментите и на политическите лаборанти.

Бившият кмет на София Йорданка Фандъкова заяви: "Не мога и не искам да слушам политици, които да говорят само за постове, които трябва да заемат. Политиката не са постове, а работа, която трябва да се свърши", отсече тя.

Зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Томислав Дончев обяви: „Ние се гордеем с това, което сме направили. Всеки ден сме се старали да направим живота на хората по-добър”. Той отбеляза, че обществото ни е разделено и ще ни трябва мъдрост, за да променим това.

"Благодаря за невероятния екип на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Само ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е показвал на европейско ниво, че от неговите общински съветници, през депутати и европейски представители говори на един глас и знае как да отстоява национални приоритети", започна доскорошният вицепремиер Мария Габриел.

Тя отправи послание към тези, които претендират, че се борят с дезинформацията. "Правете го с факти, а не със спекулации", призова Габриел и уточни, че няма друг министър-председател освен Борисов, който толкова често да е бил на посещения в други европейски държави.

"Там, където едни извеждат на преден план лозунги, ние извеждаме конкретни предложения", подчерта тя.

„През тези месеци успях да разуча добре нашите партньори. Класата е в наша полза. Не е важно как изгледа човек, а какво е постигнал. Ние достигнахме такова положение в България днес, каквото беше през 90-те години, държавата е разделена на партии и влияния. Къде е девизът на парламента: "Съединението прави силата”? В момента всички се борят кой да е опозиция – никой не иска да управлява”, заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"9 юни ще дойде. Похарчихме всички пари - за билбордове, за сцени, за какво ли не. Ние най-малко, разбира се, ако може и хич нямаше да дадем. Но и сега дадохме минимално", заяви той и изтъкна, че реалната битка в момента е сред опозицията.

"Важно е да си говорим. Лъжи! Да мине 9-ти. Ще дойдат седми, осми, девети избори... И после няма да има вече кой да се занимава с нас. Едно злорадство - как първата и втората партия нямало да може да управляват. Дебати ще правим. За кое?! Ще продължим да взимаме заеми. Да, гарантираме, че ще взимаме заеми за пенсии. Пенсионерите ще ги гарантираме. Да, чакате инфраструктура. Много ми се иска да обещая, само че парите къде са? Тука всеки ден спор - дали 1% сме усвоили от Плана за възстановяване или 3,6% от еврофондовете. Какъв въпрос, какъв дебат?! Чуваме само - дайте нашите хора в регулаторите, прокуратурата, КПКОНПИ за да можем да безчинстваме и паричните потоци да са безнаказани", каза емоционално лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Щедро ни предлагаха да не делим на три с ДПС, а 50 на 50. Аз и те, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и те. Да разделим държавата. Как ще се съглася на такова нещо?! И затова е тоя сарказъм и омраза. Защото далаверата секна", заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"За да няма сърдити": Денков кани Борисов на публичен дебат

Той припомни ужаса на Сребреница и заяви: "Разбира се, че осъждаме това клане. Но аз съм направил така, че и сърби, и бошняци, и северномакедонци, черногорци да искат да са тука в София. Да искат процент от ядрената ни централа, Коридор 8, суперкомпютри. Какво ли не се направи. А те ни обясняват, че някой бил по-умен. От кой? По-брутален, по-нахален, по-сазомван - да. Но по-умни - не".

"Много обичате да говорите за арести, за второ, трето. Светът се разпределя като сфери на влияние. Си Дзинпин отива в Унгария. Пристанищата в Гърция са китайски. От другата страна - Русия, Турция. Ние имаме рядък шанс с нашите партньори. Но те питат - ще има ли стабилно правителство? Защото - какво ще им предложим? Отсега знаем какво следва... Няма желание да управляват. Когато някой е направил добро - признай го. Досега можеше да сме построили толкова много, но аз виждам - явно това не е важно", посочи лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Вместо да имаме дебат по важните теми, се гледа кой е по-готин. Ние да не сме манекени, не сме на конкурс за красавци. Такова нещо не е било. Казаха - всеки ден протести. Изровиха жълтите павета. Щом е така, ще има още пет избора, докато всички мирнат... Ние говорим за нов обществен договор. Казваме им - мислете! Христо Иванов вика - направете си правителство, ние ще протестираме. Ама като ви дадохме Мария заложница, като ви подкрепихме, какво направихте? И какво, Христо, колеги от ПП-ДБ? Какво после? Какво правите вие?! - Нестабилна България", попита Борисов.

Той се зарече да ръкопляска на тази партия, която успее да вкара 121 депутата в НС.

"Затова сега в неделя единственото място в Европа, където ще дойдат Манфред Вебер и Урсула фон дер Лайен ще е при ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, в България. Европа има нужда от такива хора, от такива спойки на Балканите. Защото някой, усещам го с кожата си, много иска да ни вкара във война, в конфликти, а ние сме стабилизиращият фактор на Балканите”, подчерта той.

"Това, което се случва в Палестина, в Украйна няма да спре. Естествено е, че не можем да кажем на агресора - продължавай. И тука дори почва един дебат кой е за война, кой е за мир. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в сме за мир, но помагаме на слабия, на Украйна. Агресорът е натиснал и взима територия. Ние сме за спазване на международните договори. Утре някой може да поиска да прекрои Балканите. Ние как ще гледаме на това?", попита лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Защо всички говорят, че три години е хаос и застой ами те четвърта година са в управление, а ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не е. Дори Денков оня ден каза - ние си говорим за кеша, ама то излезе - фалшиви пари са сложили там. Ти си бил премиер, защото съм те назначил. Ти си бил 10 месеца, аз съм бил 10-12 години", припомни Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6016 62

Свързани новини

Коментари 62

Добави коментар
Ще

2024.05.31 | 10:10

62
ръкопляскаш на талшаците ми докато топуза ми е в устата ти.
тиквата

2024.05.31 | 07:27

61
крадеца вър.рни парите 80 милярда ог ктб еврофондове ток жито още колко далавери мръсен боклук

2024.05.31 | 03:08

60
Юца иде боко, ша има печено тикве на скара.
Ккво?

2024.05.30 | 21:37

41
Бойко ,ако ти си класата много сме загазили брат! Лошото е че и тия опонетите ти са никакавци! Правилно беше попитал един: За мафията ли да глсувам или за идиоти!
долния малоумник

2024.05.31 | 03:06

59
И само така да е кво, ти за мафията ли ще гласуваш или за идиoтитe, или само така....?!

2024.05.31 | 00:46

54
Предлагам да взимат патрона всичките

2024.05.30 | 23:25

51
И, кого предлагаш или само така.....?!

2024.05.30 | 23:13

49
ТАЗИ ПАРТИЯ Е "ВЪЗРАЖДАНЕ". МИСЛЕТЕ ХОРА и ИЗЛЕЗТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ за ВЪЗРАЖДАНЕ и НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ.

2024.05.31 | 03:03

58
Те са съците като атака на бялата златка, вмро на шипар войводата, партията на винкелу.
чочо

2024.05.31 | 02:01

57
ТИ БРАТ НА ПУТИН ЛИ СИ МИШОК,ЧЕ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ ГЛАСУВАШ ???
чочо

2024.05.31 | 01:59

56
ТОЯ БО Й КО НЕ Е В РЕД!--ТОЙ 60 ДЕПУТАТА НЯМА ДА ИМА А СИ МЕЧТАЕ ЗА 120 !??

2024.05.31 | 01:41

55
Ще ръкопяскаме когато ти попилеят червата по улицата, гнусен Тиквеник!

2024.05.31 | 00:45

53
И ноя нерез не се наяде! Лакоми за пари и власт! Всички!

2024.05.30 | 22:47

46
boiko se izgavri sas izbiratelite si taz PKP 6tom e slojil za depotat pak nema koi da glasuva za pkp tikvo gubi6 mnogo izberateli zaradi tapite depotati kade slaga6 te ne misliat za izberatelite a si kradat milinkite a izberatelite pak 6te go izduhat
dasdasd

2024.05.30 | 23:44

52
Буквар?
Снежко Снежев

2024.05.30 | 21:07

39
Тикво, ако някоя партия вкара 121 депутата, то ти, Свинята, Плашипутарниците и останалата гмеж от Сглобката ще сте до живот на гости при бай Ставри:)))!

2024.05.30 | 23:22

50
Хаха, Педерасчи Йово пак се отваря нещо, с новия си никнейм:)))).

Добави коментар

Водещи новини