ГЕРБ-София проведе среща, посветена на пострадалите от катастрофи и техните семейства

  • 29 май 2024 18:40

  • 395
  • 2
ГЕРБ-София проведе среща, посветена на пострадалите от катастрофи и техните семейства
© ГЕРБ

Кандидати за народни представители и общински съветници от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Столичния общински съвет проведоха среща с организации и родители на пострадалите в катастрофи и техните семейства.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 895

На срещата присъстваха кандидатите за народни представители Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,, Анна Александрова и д-р Лъчезар Иванов. Срещата бе инициирана от общинските съветници на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Анна Стойкова, Татяна Георгиева, д-р Антон Койчев и Екатерина Йорданова.

„Вие бяхте и пред Общината на последното заседание на СОС, протестирайки срещу общинския съветник Благовест Георгиев от групата на ППДБСС, който предизвика катастрофа след употреба на алкохол и все още е действащ съветник. Поканихме Ви на официална среща, за да Ви чуем. Поклон пред Вас, че работите в обществена полза и за промяна на законодателството”, каза общинският съветник Анна Стойкова на присъстващите. По време на срещата беше напомнено, че по предложение на Анна Стойкова и Диян Стаматов бе внесен доклад с предложение за повече обучение на децата от 8 до 12 клас. Докладът бе одобрен и благодарение на това над 1300 паралелки ще бъдат обучавани.

Екатерина Йорданова, общински съветник и председател на Жени - ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, сподели, че пример за всички в партията е Бойко Борисов, за когото най-важно е ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да бъде истинска народна партия-близо до хората! „Крайно време е да се обединим като обществото - няма по-подходяща тема от общи мерки срещу войната по пътищата. Трябва нулева толерантност към престъпниците на пътя!“, заяви Йорданова. 

Борисов скочи остро на акад. Денков: Направих те премиер, а едно „Мерси“ не каза. За теб съм г-н Борисов!

„Много деца платиха с живота си заради безхаберието на определени политици. Когато си пиян и се качиш на кола, трябва да знаеш, че извършваш престъпление по НПК. Затова се борим ние. Нужна е реформа, защото децата на България умират! Когато влезете в парламента  - отворете Закона за пътищата, искаме да няма право никой да го атакува и да се прилага в пълната си цялост“, заявиха представители на организациите.

„Три години се боря да влезе в парламента предложението, че ако се откаже проба при спиране за проверка, деянието се криминализира. Не бях подкрепен, затова предложих да е при втори отказ. Приемането му остана недовършено заради предсрочните парламентарни избори. Превенцията е важна, а за нея отговаря цялата система - училище, КАТ, семейство”, коментира  кандидатът за народен представител и бивш МВР министър Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в. „През 2017 г. изградихме център за събиране на данни за ПТП по модел на Франция. Ние събрахме от 20 РПУ данни за катастрофите. Но Бойко Рашков го премахна. Когато Борисов беше премиер всяка сряда преди Министерски съвет дискутирахме темата за пътната безопасност, сега нищо от това го няма!“, подчерта Терзийски.

Доскорошният председател на правна комисия в парламента и кандидат за народен представител Анна Александрова сподели, че е човек на действията. „Трябва да се промени Закона за движението и НПК. Трябва да не спираме да се борим заедно. Трябва да си подадем ръка!“, каза Александрова.

Бившият МВР министър и водач на листа в София област Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, попита: „Защо бившият министър на „Промяната“ Бойко Рашков закри центъра, който следеше за всички катастрофи в България? Смятам, че това беше правилният път за борба с тази болест. Премахнаха постигнатото от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с една-единствена политическа цел - да се прехвърли вината на мен, на Терзийски и на Бойко Борисов. Екипът, който сме тук нямаме лобита. Ние сме професионалисти. Най-важно е наказанието и прилагането му. Обучението е стратегически проблем. Този, който купи книжка на децата си е престъпник също-така че и това е тема за решаване“, категоричен бе Маринов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
395 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Стамболов

2024.05.30 | 15:05

2
И за децата вече е ясно, че Банкянският телохранител е мажоретка на Шиши Сарайски. Що се отнася до формално партньорство на ГЕРБ с други политически и индивидуални субекти от сорта на ИТН и отлюспени "независими" , Шиши Сарайски има грижата да вкара такива в парламента.
хикс

2024.05.29 | 19:22

1
От има-няма десет години само се срещат,а резултати никакви.

Добави коментар

Водещи новини