Нека подкрепим Тодор Батков-син, той е с голям хъс да помогне на родопския край

  • 29 май 2024 14:58

  • 534
  • 5
Нека подкрепим Тодор Батков-син, той е с голям хъс да помогне на родопския край
©

Нека подкрепим Тодор Батков-син, защото той се изучи и е с голям хъс и амбиции да помогне на родопския край, който е затънал в недоимък и хората изнемогват.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 895

Думите са част от специално видео, записано от един от най-големите радетели за поддържане на християнския дух и религия в Родопите – Тодор Атанасов-Ганди. Видеото е в подкрепа на кандидата за народен представител от гражданската квота в листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Тодор Батков-син, който е с преференция 102 в бюлетина та с номер 22.

Тодор Атанасов-Ганди е една от най-уважаваните личности в родопския край

Той е главният организатор на строежа на църквата в Пампорово „Успение на Пресвета Богородица“.

„Поклон за неуморната му дейност по съхранение на духовността и толерантността между религиите в Родопите! На хора като него се крепи неугасващия възрожденски пламък в България! Дано се окажа достоен за подкрепата му!“, пише в пост във Фейсбук Тодор Батков-син. 

Тодор Батков-син: Инвестициите в модерна спортна инфраструктура ще превърнат Смолянския регион в спортна дестинация

„Родопчаните в цялата област, само като чуят името Баткови, с възхищение говорят за тях, защото те направиха голямо чудо в Родопите. По време на строежа на нашата църква, както и на тяхната в Смолян помагаха хора и от другите религии. И това е хубавото-че ние тук не се делим, ние сме едно цяло“, казва Ганди.

„Ганди е изключително прав в думите си, че хората изнемогват и са отчаяни и обезверени. Основната причина за това е липсата на инфраструктура. Защото без инфраструктура няма как да се създадат работни места. Трудният достъп до медицински грижи е друг важен проблем за региона според Тодор-Батков син. „Разстоянията са големи, пътищата са лоши, завоите са много. Има редица села, в които няма доктор, никаква медицинска грижа и недай си Боже нещо да се случи, местните жители разчитат на селския кмет да ги качи на личния си автомобил и да ги закара до най-близкия град с болница. А това в 21 век е недопустимо“, категоричен е Батков.

На свой ред, Тодор Атанасов-Ганди няма съмнение, че Тодор Батков-син ще реализира всички ангажименти, които поема пред хората: „Познавам това семейство и знам, че там каже ли се дума, няма мърдане! Тодор Батков-син, каквото каже, това ще изпълни“, убеден е Ганди.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
534 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ооооооо

2024.05.30 | 00:39

5
Не щем.
Аква

2024.05.29 | 19:56

4
От тая статия ми се повръща. А стига бе! Не знам кой от нас е идиот- аз четящата или вие пишещите!

2024.05.29 | 17:29

3
Както тате му помагаше на Чорни срещу българските закони и интереси ли?
Пешо

2024.05.29 | 15:44

2
Ако не беше под шапката на ШАЙКАТА ОПГ"герб", можеше и да ПОМИСЛИМ!

2024.05.29 | 15:42

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини