Караянчева в Брезово: Чрез краткотрайни решения на политическите проблеми не се правят сериозни реформи

  • 29 май 2024 11:39

  • 256
  • 6
Караянчева в Брезово: Чрез краткотрайни решения на политическите проблеми не се правят сериозни реформи
© GERB

„В средата на кампанията сме и срещите ми в Пловдив област ми дават надежда. Хората видяха, какво могат от „Промяната“, как управляват чрез фалшификати и лъжи и са наясно, че чрез ефектни краткотрайни решения на политическите проблеми не се правят сериозни реформи. През изминалите три години не видяхме конкретни политики, носене на отговорност и взимане на решения в полза на обществото. Българските общини се нуждаят от подкрепа, за да се преодолеят регионалните неравенства и да бъде наваксано изоставането в отделни региони. “. Така Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на – водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив обобщи ситуацията в страната пред жителите на Брезово.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 895

Тя уточни, че е време за промяна, за поемане на отговорност от хора, които имат опит и потенциал. Време е за лидер с държавническо мислене, уважаван в Европа, който няма да дискредитира страната ни пред световните лидери.

„Брезово е земеделски район. Основният проблем е поливането. В нашия план имаше 800 милиона за тръби, а Асен Василев ги пренасочи за батерии. Това е престъпно неглижиране на реалните проблеми“, коментира още Караянчева.

„Нашата цел е убедителната победа на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на 9 юни, за да имаме редовно правителство, което да реши проблемите“, подчерта областният координатор Георги Мараджиев, който придружаваше Караянчева. С тях бяха и кандидатите за народни представители Младен Шишков и Нели Минчева.

Втората спирка на представителите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в община Брезово бе село Чоба. Там хората споделиха, че искат инфраструктура и достойни пенсии. И да имат читави междуселски пътища, защото без пътища няма бизнес, няма търговия, няма хляб.

„Всяко населено място има свои проблеми, но за решаването им е нужна политическа воля и дълъг хоризонт“, коментира пред хората водачът на листата на ГЕРБ-СДС Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Цвета Караянчева в Карлово: Междуведомствената комисия по бедствията и авариите ще гласува средства за наводнените села

Караянчева изтъкна, че, дългосрочните политики се правят от редовно правителство, което милее за държавата и пести ресурсите й, така че да има за всички - и за столицата, и за малките села и махали. Там, където хората обработват земята, трябва да се ремонтират напоителните системи, да се насърчават стопаните да произвеждат и да има пазар на продукцията, за да се гарантира поминъкът и да спре обезлюдяването на селските райони. Само с високо обществено доверие и подкрепа за политики ще успеем да се справим с политическата нестабилност, злоупотребата с власт и липсата на перспектива.

Караянчева и Мараджиев изтъкнаха, че е време ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в отново да вземе управлението в свои ръце, за да реши първо политическата криза в страната, а след това да поеме път към Еврозоната и сухопътния Шенген.

„Убедителната изборна победа на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в на 9 юни ще постави страната на пистата на бързото икономическо развитие. С номер 22 в бюлетината!“, призоваха представителите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
256 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.05.29 | 15:49

6
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.05.29 | 15:48

5
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.05.29 | 12:23

4
sram i pozor napuskam gerb kato izberatel sram i pozor 6tom prosti hora 6te stavat politici pak rabotata ne e na dobre

2024.05.29 | 12:22

3
boiko boiko stiga si slagal prosti hora za politici zaradi pkp 6te zagubi6 dosta izberateli

2024.05.29 | 12:22

2
boiko boiko stiga si slagal prosti hora za politici zaradi pkp 6te zagubi6 dosta izberateli

2024.05.29 | 12:12

1
6tom do pkp oprq tikvata ni6to dobro ne 4eka naroda balgarski

Добави коментар

Водещи новини