Томислав Дончев: Трябва да има политическа мъдрост за сформиране на нормално правителство

  • 27 май 2024 12:02

  • 779
  • 8
Томислав Дончев: Трябва да има политическа мъдрост за сформиране на нормално правителство
© КНСБ

Много е важно най-накрая да има устойчива форма на политическо управление, което да изкара пълен мандат. Това каза президентът на КНСБ Пламен ДимитровПламен ДимитровПламен Димитров е президент на Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) на среща с кандидат-депутати от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 855

Това устойчиво управление трябва да гарантира системност на вземането на решения и връщането на нормалността, която беше изгубена през последените години. Това доведе до много диспропорции и на макрониво, които много ни притеснява, заяви Димитров.

За нас е очевидно, че икономиката ни може да расте. За бъдещето на икономиката са важни инвестициите в индустрията, концентрирани във върхови технологии. Управлението на европейските средства би трябвало да ни дадат ясна посока за технологична модернизация, което да даде възможност за по-добри заплати. За нас въпросът за индустриалното развитие е фундаментален и той по някакъв начин "се бие" със зелената сделка и начина, който тя функционира, посочи синдикалистът.

Преди да говорим за каквито и да е управленски приоритети, има нещо пред скоби – това е импулсът да върнем нещата там, където бяха, отбеляза кандидатът за депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Даниел Митов (ГЕРБ): Борим се да излезем от трите години стагнация

Най-големият проблем досега беше опитът да халюцинираме масово и да подменяме сложните проблеми с маркетингови трикове. За съжаление, сложните проблеми нямат прости решения. Трябва да водим разговори как да решим тези сложни проблеми. Важна е и политическата мъдрост да се сформира нормално правителство – от лица с опит и с образование. Опитът да вземеш някой симпатичен човек, да го облечеш в костюм и да го сложиш в министерски кабинет, се провали, подчерта Дончев.

Инвестициите във всякакъв вид инфраструктура са приоритет, но особен фокус ни е образование, човешки капитал, пазар на труда, индустриално развитие. Икономиката ни има нужда от инженери и трябва да помислим как да върнем интереса към професионалното образование. Енергетиката също е приоритет, но трябва да видим в каква посока ще тръгне и новият Европейски парламент, добави кандидатът за депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
779 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2024.05.27 | 16:20

8
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.05.27 | 14:48

7
.ПОБЕДА

2024.05.27 | 12:08

1
И кои са тези “ мъдреци”?

2024.05.27 | 13:43

6
Киро, Асен, Боко, Шиши, Пинокио, Ленчето парапета......все мъдри личности

2024.05.27 | 12:18

2
педал, върни 3-те милиарда за електрическото правителство, които открадна и тогава си отваряй говорящия анус

2024.05.27 | 13:41

5
Ще ги върне, кога чумата върне на хората децата

2024.05.27 | 13:41

4
И от вас нищо не става!

2024.05.27 | 13:34

3
Трябва да подпишете споразумение с мравояда, тъпото, ситния и мустака

Добави коментар

Водещи новини