Христо Петров (Ицо Хазарта) за изтеклите записи: Преди изборите очаквам да се появи нещо изцяло фалшиво

  • 26 май 2024 19:37

  • 1357
  • 18
Христо Петров (Ицо Хазарта) за изтеклите записи: Преди изборите очаквам да се появи нещо изцяло фалшиво
© Булфото (архив)

"Искам да създам европейска програма, която да осигури лагери за всички деца по линия на спорта, на езиковото обучение и на изкуствата. Дори да успея да реализирам само тази кауза, бих бил удовлетворен, знаейки темповете, с които се работи в тези институции. Бих казал, че тази кауза е най-големият, но не и единствен мой приоритет. Това заяви кандидатът за депутат от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" – Демократична България” Христо Петров (Ицо Хазарта) в предаването на Фокус по Нова ТВ.  

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 891

На въпрос защо е кандидат от две листи, отговори: „Възможността да бъдеш кандидат както за Европейския парламент, така и за българския, смятам че е добра от гледна точка на различните неща, които може да свършиш на тези две места. В българския парламент, макар да бях избран неопитен, аз успях да реализирам най-важното, което исках – да премахна една несправедливост към осиновените и да се погрижа да бъдат увеличени джобните пари на децата в тези домове. Останаха и недовършени неща, защото парламентите през последните години са много кратки и все няма време”, добави той.


Дали ще отиде в Брюксел, или ще реши да остане в българския парламент, Петров уточни, решението зависи от крайния резултат на изборите. „Едно от нещата, заради които съм в „Продължаваме Промяната”, е че решенията ги взимам аз. Моето предпочитание е за Европейския парламент, защото смятам, че каузата ми е важна и изпълнима. Съюзници по темите за децата се намират по-лесно. Може да звучи като удобен начин, но това е истината”, посочи кандидатът за депутат в ЕП и НС.

Във връзка с разговорите, за които се твърди, че са от събрание на „Продължаваме Промяната”, имал предположение кой стои зад записите. „Много е интересно, че хората не обръщат много внимание на тяхното съдържание. Чува се, че са нарочно с влошено качество, рязано, лепено, за да може малко преди изборите да се появи нещо, което да е изцяло фалшиво – дийпфейк. Очаквам това да е тактиката, почти съм сигурен, че сценарият е това”, добави той.


„Какво представлява този разговор – ние сме били в управлението, излезли сме от него и нямаме пари за предизборна кампания. Ако това не го чуват хората, не знам какво трябва да чуват. Хората, които правят тези записи, си служат с една много добре изпитана схема. Тя работи от много отдавна, но третира хората не като хора, а като рибки, на които им пускат нещо в аквариума. Хубавото е, че хората отдавна не са това, част от тях никога не са били това”, допълни Петров.

„В ХХI век да смяташ, че хората ще забравят всичко, което си ти, и ще завреш в очите им някакви огледални измислени скандали, за да прикриеш собствените си бели, не вярвам да проработи. Фактите са, че в България са направени някои много нередни неща през последните 15 години. Те не се нуждаят от записи, за да бъдат доказани”, коментира кандидатът за депутат.

„Ние никога не сме имали съмнение какво са ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Това беше адът пред нас – да изберем дали ние трябва да оцелеем, или трябва да се опитаме поне с малкото, което имаме възможност нещо да направим. Ако целта ни беше да оцелеем, изборът е ясен, никога не бихме направили такава колаборация, защото виждате до какво доведе”, подчерта Петров.

Атанас Атанасов (ПП- ДБ): Провеждаме ненужни избори

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1357 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
Ганьо

2024.05.27 | 07:01

18
Ице, ти си най фалшивият от цялата история!

2024.05.27 | 06:38

17
ААА така ли казваш на баш компромата дето чакате най-голямото ви лай-но
Емѝ...

2024.05.27 | 06:17

16
Гълтам циганска сперма в Ловешкия затвор, напук на рашистите! Слава Украини ✌
Гого

2024.05.27 | 02:02

15
Не е нужно да е фалшиво, стига ни инфлацията и скъпия бензин дето ни спретнахте!Браво, това му се вика ПРОМЯНА!
просто киро

2024.05.27 | 00:44

14
Изцяло фалшиво бело прахче отива в Брюксел. Дано на входа на парламента в ЕС им взимат проби!
Мими

2024.05.26 | 23:59

13
по менте депутат от Ицето има ли някъде бе хора ?
Иван Пачеджиев.

2024.05.26 | 23:18

12
Срещал съм много лицемери,но като тоя кондом не съм.

2024.05.26 | 22:54

11
По фалшиво от теб няма.
Бай МУй

2024.05.26 | 22:08

10
Продажен глупак! Бай Ганьо в парламента! Скапан кърлеж, една от най-мазните муцуни която някога е стъпвала на политическата сцена!!

2024.05.26 | 22:08

9
Изцяло фалшивото се появява винаги, когато се погледнеш в огледалото.

Добави коментар

Водещи новини